Не довго українці раділи весняному теплу, знову доведеться діставати з шафи теплі речі. Синоптики прогнозують чергове похолодання.

Про це написала на своїй сторінці в Facebook співробітниця метеоцентру Наталка Діденко.

"Тепла погода пішла поки що від нас, неймовірний штормовий вітер, на щастя, понісся далі, морози, хоча й невеликі та нічні, але повернулися. Найближчими днями, включно із заврашнім, буде холодно в Україні", - написала синоптик.


У середу, 13 березня, за прогнозами метеорологів, нічна температура в Україні опуститься до -1-6 градусів, на півдні країни тепліше, там стовпчики термометрів не наближатимуться до позначки 0 градусів - 2-3 градуси тепла.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Денна температура в середньому по країні триматиметься в межах +4+9 градусів.


Вітер буде або помірний, або невеликий, хіба вдень на Заході - поривчастий.
Що, сподіваюсь, порадує - переважатиме суха, навіть сонячна, погода.

"Атомсфера дарує теплу погоду вихідними, варто скористатися і залатати збитки вчорашнього штормового вітру. Ну, й подихати свіжим теплим повітрям. Якщо, звичайно, десь вдасться зловити це свіже повітря, враховуючи зростання у геометричній прогресії разом із березневими днями, диму від шашликів та спалювання минулорічного мотлоху. Хай і дітям залишиться ще справжня природа", - додала Діденко.

Щодо погоди у столиці, то в середині тижні у Києві сонце виглядатиме з-за хмар, але буде прохолодно. Вночі 2-4 градуси нижче нуля, вдень +5+7 за Цельсієм.

А от на вихідних та початку наступного тижня, за словами синоптика, потеплішає. Вдень температура повітря підніметься до +16-18 градусів.
Однак з 20 березня слід готуватися до нової хвилі похолодання.

Нагадаємо, коли і куди переводити стрілки годинника в березні.

Як повідомляв портал Знай.ua синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодою.

Також портал Знай.ua писав, весна 2019 року обіцяє бути пізньою і контрастною. У першій половині українцям буде по-зимовому холодно, а в другій - по-літньому спекотно.

Дивіться: Як глобальне потепління змінює життя на Землі