На одному з українських телеканалів виступила скандальновідома прихильна кремлівського режиму Наталя Вітренко.

Про це повідомив політичний технолог Олексій Голобуцький на особистій сторінці у соціальні мережі Facebook.

"Дивіться, кого викопав 112-й!)) Десь виколупали Вітренко, щоб вона віщала про "наших атцов" і "дєнь пабєди". А заодно про те, що "війну розв'язав Євромайдан", - йдеться у повідомленні.

Олексій Голобуцький також додав, що українське телебачення перетворюється на аналог російського й негативно впливає на людей.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Наше телебачення реально перетворюється на якийсь зомбіленд: витягує з могильників історії тушки різного ступеню підгнилості...", - резюмував політтехнолог.

Дивіться, кого викопав 112-й!)) Десь виколупали Вітренко, щоб вона віщала про "наших атцов" і "дєнь пабєди". А заодно...

Geplaatst door Alex Golobuckij op Maandag 11 maart 2019

У коментарях користувачі соціальної мережі поставилися до цього негативно.

"Весь цей нафталін, зрештою, збільшує шанси Зеленського. Цікаво чи доганяють це на 112-му", - зазначив один з коментаторів.

"Нафталіном потягло, фублін", - написала ще одна користувачка соцмережі.

"Не узнать, старуху мать", - зауважив інший коментатор.

Політичні погляди Вітренко характеризуються антизахідною та проросійською спрямованістю. Вона виступає проти вступу України до НАТО та інтеграції з Європейським Союзом, а натомість підтримує міждержавний союз з Росією та Білоруссю. За власними твердженнями, є прихильницею соціалізму та радянської влади. Її часто порівнюють з праворадикальним російським політиком Жириновським.

Востаннє Вітренко з'являлася на українському телебаченні у квітні 2018 року, коли активісти облили її фарбою неподалік будівлі суду.

Нагадаємо, що Скабєєва на увесь Twitter підгоріла через українські подарунки на 8 березня.

Як повідомляв "Знай.ua", путінський найманець розбурхав мережу зізнанням щодо Донбасу.

Також "Знай.ua" писав, що пропагандистка Скабєєва шокувала світ у прямому ефірі: "Ми втратили Україну, тепер уже точно".