Пропагандистка РФ Ольга Скабеєва в ефірі свого скандального шоу "60 хвилин" констатувала, що Україна для Росії остаточно втрачена.

Увага на гучне відео однієї з одіозним пропагандисток РФ звернув в Twitter відомий блогер "фашиків Донецький".

Відзначається, що пропагандистка влаштувала справжню істерику на телеканалів "Росія 1" через нібито стрімку дерусифікафію України. За її словами Київ останні 5 років робить все для того щоб популяризувати українську мову.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Отже, освіту українською мовою. Захворів - викликаєш" швидку "тільки українською мовою..." - скаржиться пропагандистка.

По суті саме через нібито дерусифікацію Скабеєва констатувала, що Кремль остаточно втратив вплив на Україну.

"Товариші, громадяни, панове, ну, який висновок - Україна ми втратили! Тепер уже точно і офіційно", - визнала вона.

У мережі активно обговорюють прозріння Скабеевой. "Невже дійшло?" - здивувався "фашиків Донецький". "Ну все, депресія в четвертій стадії закінчилося. Тепер п'ята - визнання", - сміються над пропагандистської. "Пробила пробку в зливному бачку. Краще пізно, як ніколи", - кепкують над Скабеевой інші коментатори.

Разом з тим варто відзначити, що популярний журналіст Дмитро Гордон заявив, що постійне зростання рейтингу кандидата в президенти Володимира Зеленського пояснюється тим, що українці хочуть влаштувати протестне голосування і отримати нове обличчя в політиці. Люди намагаються позбутися обридлих політиків старої формації.

Дмитро Гордон повідомив, що при цьому Зеленський є не раціональним вибором, а емоційним поривом гнівних українців.

Варто відзначити, що Дмитро Гордон відзначив велику проблему Зеленського, яка чекає його попереду.

Також журналіст повідомив, що часто спілкується зі звичайними українцями від продавців до таксистів, які прямо говорять про підтримку Зеленського і ненависті до групи діючих українських політиків. Цим вони і пояснюють вибір Зеленського на голосуванні.

Але слід зауважити, що Дмитро Гордон стверджує, що попереду Зеленського може чекати провал, так як вже на дільницях голосування українці можуть злякатися вибору недосвідченого шоумена, кардинально змінивши свій вибір за одну хвилину до голосування.

Нагадаємо, чоловік-боягуз Скабеєвої оскандалився у прямому ефірі.

Як повідомляв "Знай.ua", путінський найманець розбурхав мережу зізнанням щодо Донбасу.

Також "Знай.ua" писав, що біля будинку пропагандистки Скабєєвої чоловікові подарували труп у килимі.

Гордон на каналі "Росія 1": У Майдані винна Росія