Головна пропагандистка Путіна Ольга Скабеєва не втомляється вигадувати нові фейки про Україну, які суперечать елементарним правилам здорового глузду.

Ольга Скабєєва
Ольга Скабєєва

Цього разу під прицілом пропагандистки опинилися українські націоналісти Степан Бандера та Роман Шухевич.

Фейкове повідомлення пропагандистка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Українська молочна фабрика випустила сгущене молоко у пам'ять про дружин Степана Бандери та Романа Шухевича", - пише пропагандистка.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, пропагандистка РФ Ольга Скабеєва в ефірі свого скандального шоу "60 хвилин" констатувала, що Україна для Росії остаточно втрачена.

Ольга Скабеєва
Ольга Скабеєва

Увага на гучне відео однієї з одіозним пропагандисток РФ звернув в Twitter відомий блогер "фашиків Донецький".

Відзначається, що пропагандистка влаштувала справжню істерику на телеканалів "Росія 1" через нібито стрімку дерусифікафію України. За її словами Київ останні 5 років робить все для того щоб популяризувати українську мову.

Як повідомляв раніше Знай.ua, чоловік топ-пропагандистки Кремля Ольги Скабеєвої не зміг захистити її честь у прямому ефірі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, співведучий скандальної програми "60 хвилин" Євген Попов жодним чином не відреагував на запитання українських журналістів про честь його дружини.

На опублікованих кадрах видно, як журналісти Пітер Залмаєв і Тарас Березовець сказали Попову, що у нього є унікальний шанс в прямому ефірі ще раз захистити честь Скабєєвої. Адже у своїй програмі він висловлювався з приводу українських журналістів дуже різко і обіцяв поквитатися з ними за те, що вони зганьбили фанатку Путіна на весь світ.

Але при зустрічі з українцями пропагандист лише боягузливо мовчав.

"Пан Попов, мабуть, вражений тим рівнем цинізму, який демонструють українські медіа, які іноді можуть перевершити навіть російські медіа за ступенем цинізму", - потролив росіянина Березовець.

Також Знай.ua писав про те, що у російському Санкт-Петербурзі на Невському проспекті увечері 1 березня пройшли поодинокі пікети на підтримку територіальної цілісності України.