В чергові скандали потрапляє телекомунікаційна компанія "Київстар". Причиною останнього стало не перше закриття тарифів і переведення абонентів на інші, більш дорогі, але менш якісні. Користувачі перебувають у дикій люті, так як їх обкрадають на тому, чим вони користуються кожен день і що не можна просто припинити використовувати - на мобільних телефонах.

Абоненти називають "Київстар" і його власників злодіями, а також закликають повернути їм вкрадені гроші, припинити грабіжницьку аферу, повернути ті тарифні плани, які у людей були і які змінили без попиту.

Багато людей постраждало в зазначеному обмані, які крім всього іншого виявили та значительне огріхи в роботі інтернету і всі вони поспішають висловити свою невдоволення:

"З мене 75 грн деруть за 4 G. реально 2 G!!!", "Київстар всіх задовбав, але кількість користувачів не зменшується", "раніше хоча б можна було зв'язатися з оператором .без проблем ... ну тепер спробуй ... легше небіжчика підняти з могили.", "Одним словом ... Поступово скурвився київстар..за те запитати і немає в кого..всі в тіні.", "Зажрались вже давно.", "ЩО ХОЧУТЬ , ТЕ Й ТВОРЯТЬ ІДІОТИ.", "Київстар" - грабіжник! А що ще Ви вигадаєте, щоб обдерти тих пенсіонерів, які мають мобільний тільки для того, щоб натиснути одну кнопку виклику?"

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Багатьом абонентам стало цікаво й те, хто є генералным директором компанії. Так як ним виявився уродженець Єкатеринбурга - Петро Чернишов, то нова хвиля злості не змусила себе довго чекати: "От нарила в неті. Київстару власник з кацапстану, виявляється", "І це ми спонсоруємо окупантів. Все, переходжу на іншого оператора.", "Погано, що номер потрібно міняти".

Варто відзначити, що Київстар втрачає своїх користувачів через неякісне обслуговування та безпідставно високі тарифи.

Нагадаємо, що Київстар остаточно загруз в ганьбі і жадібності: українці в ярості від роботи оператора.

Раніше, Знай.иа писав, що Київстар розсердив українців цінами.

Також, портал Знай.иа повідомляв, що Київстар своїми нововведеннями поставив на карту все.