В Україні до кінця тижня, 14-15 березня, очікується практично весняна погода, але є деякі нюанси. Середня температура повітря вдень буде триматися близько +8 градусів з невеликими заморозками вночі, повідомляє Укргідрометцентр.

У четвер, 14 березня, середня денна температура в Україні трохи знизиться – до +5… +8 градусів. Заморозки до -4 вночі будуть спостерігатися тільки на Донбасі, в інших регіонах нічна температура буде близько 0 градусів. На заході знову пройдуть дощі, вночі з мокрим снігом. На решті території України буде переважно сонячна погода.

У Києві збережеться мінлива хмарність. Температура вдень +6…+8, а вночі -1…+1.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У п'ятницю, 15 березня, всю Україну накриє дощовий фронт. У більшості областей вночі пройде мокрий сніг. Але на температуру повітря це особливо не вплине. В середньому по країні буде +5… +8, вдень -1…+1 вночі.

У Києві вдень очікується дощ, а вночі сніг і мокрий сніг. Вдень у столиці +6…+8, а вночі -1…+1.

Нагадаємо, в Україні в 2019 році перехід на літній час відбудеться в останню неділю березня.

Переведення годинників на літній час в Україні традиційно відбувається в березні – в останню неділю цього місяця. У 2019 році це станеться в ніч з 30 на 31 березня. Переводять стрілки годинника на літній час в 03:00 на одну годину вперед. Тобто спати українці будуть на 60 хвилин менше.

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.uа синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимової та весняної погоди.