В Україні до кінця тижня очікується практично весняна погода, але є деякі нюанси. Середня температура повітря вдень буде триматися близько +8 градусів з невеликими заморозками вночі, повідомляє Укргідрометцентр.

У четвер, 14 березня, середня денна температура в Україні трохи знизиться – до +5… +8 градусів. Заморозки до -4 вночі будуть спостерігатися тільки на Донбасі, в інших регіонах нічна температура буде близько 0 градусів. На заході знову пройдуть дощі, вночі з мокрим снігом. На решті території України буде переважно сонячна погода.

У Києві збережеться мінлива хмарність. Температура вдень +6…+8, а вночі -1…+1.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

У п'ятницю, 15 березня, всю Україну накриє дощовий фронт. У більшості областей вночі пройде мокрий сніг. Але на температуру повітря це особливо не вплине. В середньому по країні буде +5… +8, вдень -1…+1 вночі.

У Києві вдень очікується дощ, а вночі сніг і мокрий сніг. Вдень у столиці +6…+8, а вночі -1…+1.

16 і 17 березня в Україні місцями очікуються опади. У суботу вночі найхолодніше буде на сході - до +2°, на решті території +3°…+8°. Вдень температура по країні +9°...+15°. У неділю вночі на сході температура до +4°, вдень в Україні від +12° до +21°.

Нагадаємо, в Україні в 2019 році перехід на літній час відбудеться в останню неділю березня.

Переведення годинників на літній час в Україні традиційно відбувається в березні – в останню неділю цього місяця. У 2019 році це станеться в ніч з 30 на 31 березня.

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.uа синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодою.