У четвер, 14 березня, на більшій частині України буде переважати холодна погода з поривчастим вітром, вдень мінлива хмарність, місцями дощі, а вночі температура знову впаде нижче нуля градусів.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook розповіла синоптик Наталія Діденко.

погода на 14 березня

За прогнозами метеорологів циклон Franz, що прийшов до нас з Польщі, продовжує диктувати погодні умови на більшій частині України. Завтра, 14 березня, у всіх західних областях, а також в Чернігові, Житомирі та Київській області пройдуть дощі. Вночі місцями можливий дощ з мокрим снігом.

Весна цьогорічна щодня міняє шийні аксесуари, від квітчастих, яскравих хусточок до чорно-сірих вовняних здоровенних...

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 13 maart 2019

У південних регіонах України та на більшій частині центральних областей, де панує антициклон Gabi, утримається мінлива хмарність, опадів не передбачається.

Проте, передрікає Наталія Діденко, морози продовжуватимуть лякати календарну весну - переважно в північних і центральних областях України. На території Лівобережжя нічна температура складе -4-8 морозу, на заході погода буде м'якше - від +2 тепла до -3, у Карпатах до -5 морозу. Вдень очікується в середньому +4 +8 градусів, на Одещині, в Закарпатті та Чернівцях повітря прогріється до + 5-10 тепла. Вітри будуть дути в основному з півдня, швидкість 5-10 м / с, на Заході - з поривами до 12-15 м / с.

У Києві 14 березня сонце буде ховатися за фронтальними хмарами, ймовірні невеликі опади. Нічна температура складе 0-2 градуси зі знаком "мінус", вдень +6 +8 градусів.

Одначе синоптик порадувала киян повідомленням, що вже в неділю і понеділок їх чекатиме гарна погода.

Нагадаємо, що до 15 числа включно українців очікує типово березнева непередбачуваність погоди, з різкими переходами від лагідного сонця до снігу з дощем.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 16-18 березня по Києву і області ймовірне потепління до +12 +18 градусів вдень і + 5 + 8 вночі. Але, на жаль, це буде тільки короткочасний привіт від весни. Синоптики попереджають городян не ховати пуховики й теплі шарфи до кінця місяця.

Також "Знай.uа" писав про те, що стихія, що панувала на Лівобережній Україні, забрала кілька життів. Крім того ураганні вітри наробили багато лиха в усіх регіонах України.