В Україні у період з 2014 по 2018 роки майже 170 тисяч добровольців підписали контракт зі Збройними силами.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Facebook начальника Генштабу Віктора Муженка.

За його словами, в ході мобілізації для відображення російської агресії в 2014 році понад 40 тис. українців добровільно виявили бажання служити у Збройних Силах України.

"В період з 2014 по 2018 роки майже 170 000 людей добровільно уклали контракти зі Збройними силами. Люди, які завжди готові захищати Україну від російської агресії, є найважливішою гарантією захисту її незалежності", - додав Муженко.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

ЗСУ
ЗСУ

Варто нагадати, що в мережі з'явилася інформація про те, що відомий на Сході України командир терористів "ЛДНР" Юрій Голубан, він же "Вампір", влаштувався працювати в Національну поліцію. Про це повідомив нардеп від ВО "Батьківщина" Ігор Луценко на особистій сторінці в Facebook.

"Виявляється, поки доблесні лицарі плаща і кинджала з СБУ з'ясовували, чи справді Голубан (позивний на Сході був у нього "Вампір") воював у складі російських гібридних військ, сам фігурант за цей час зробив стрімку кар'єру в нашому державному апараті і домігся чималих успіхів", - написав Луценко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів про зарплати на окупованому Росією Донбасі і те, чому бойовики тікають з так званих республік "Л/ДНР". Про це повідомляє Народна правда.

Нагадаємо, всю авіацію України терміново підняли в небо: назріває запекла битва.

Як повідомляв Знай.uа на Донбасі військовий підірвав себе разом з побратимами.

Знай.uа писав, українська армія могла б закінчити війну за лічені дні: названо головну умову.

Дивіться відео по темі: