Юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальних мережах в рубриці Хроніки дна" опублікував інформацію про судовий розгляд у Вінниці, яке мало місце кілька днів тому. Його причиною стало крадіжка трьох банок лососевої ікри з супермаркету АТБ. Злочин скоїв колишній вихованець інтернату В'ячеслав, який ріс без батьків. За підсумком, суд виніс вирок: 4,5 роки позбавлення волі. Прокурор залишився невдоволеним таким станом справ і подав апеляцію на продовження терміну тюремного ув'язнення до 5 років. Шнайдер обурений "рівноцінністю" покарань.

ХРОНИКИ ДНА. Несколько дней назад в Виннице Парень Сирота, который Воспитывался в Интернате, получил 4 ГОДА ТЮРЬМЫ за...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 13 maart 2019

"... Це Просто не вкладається у мене в Голові. Дясятки персонажів, які обібрали Український народ на МІЛЬЯРДИ ДОЛАРІВ гуляють на Свободі. Радіють життю, купаючись у Розкоші і Достатку. А Нещасних і Доведених до відчаю людей, які вкрали якусь дрібницю, Судять і Садять. Просто Фантастика. А точніше Фантасмагорія..."- пише Шнайдер.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Відомо, що В'ячеслав вже мав судимості за споріднені злочини, саме тому, очевидно, суд обрав таке покарання. Він не заперечує своєї провини, згоден з апеляцією і навіть відмовився від правозахисника. Але думка українців на цей рахунок сильно відрізняється.


"Так, так. Ікра це саме той продукт, який крадуть від відчаю. Для мене будь-злодій є злодієм.", "Сьогодні ікра.... завтра телефон у мами чиєїсь.", "Закон повинен бути для всіх, а не вибірково", "Тут у коментарях часто пишуть про несправедливість і що хтось краде мільярди. Чи Правильно я розумію логіку: якщо одні злочинці крадуть мільярди і їх не карають то це дозволяє іншим злочинцям робити дрібні злочини? Ні? Тоді не змішуйте мухи і котлети.Ця людина злочинець повинен понести покарання попри те, що хтось інший його уникнув." - засуджують одні.

А інші люто захищають: "Судова і прокурорська реформи не привели до справедливості і захисту фундаментальних прав. Адже одними із найважливіших конституційних принципів є пропорційність і легітимна мета.", "Висновок Один-красти треба мільйони", "Хворе суспільство.. Так працювати треба-але робота не завжди є.. він вкрав не Пиво. А ЇЖУ! У 21 СТОЛІТТІ-вкрав їжу!", "Красти у бізнесменів і в держави - це різні поняття!))) Вкрав у бізнесмена - сів до в'язниці, вкрав у держави - розбагатів!))) А хто розбагатів вкравши у держави - став бізнесменом у підсумку!))) Висновок - не кради у злодія, а то сядеш в тюрму!)))", "Категорично проти ув'язнення! Хлопцеві потрібно допомогти."

Нагадаємо, що в Києві обстріляли будівлю Голосіївського суду.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що вбивці українки в Єгипті винесли смертельний вирок.