Погода в Україні у п'ятницю, 15 березня, буде прохолодною, а вночі навіть можливі невеликі морози. У західних і східних областях можливі дощі з мокрим снігом, проте все решта території країни освітить весняне сонце.

Синоптик Наталка Діденко розповіла, що за старим стилем весна починається 14 березня, тому 15 березня значного потепління чекати не варто.

14-го березня за старим стилем весна лише починається, тому не нарікаємо на прохолодну погоду - бо ще ж учора була...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 14 maart 2019

"Дощі в п'ятницю найбільш вірогідні в західних областях України і трохи мокрого снігу випаде на Харківщині та Луганщині. Однак більша частина країни буде сухою і сонячною", – зазначила синоптик.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У цілому по Україні нічна температура протримається в межах 0 градусів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +6+9 градусів тепла.

Найхолодніше буде у східних регіонах, де температура повітря вночі опуститься до -2-4 градусів морозу, а вдень потеплішає до +2+5 градусів.

Найбільше пощастило жителям півдня, де буде сонячно і тепло – до +8+10 градусів.

У Києві 15 березня буде сухо, сонячно і помірно тепло. Температура повітря досягне + 7 + 8 градусів.

Прогноз погоди на п'ятницю, 15 березня, в містах України:

Ужгород – +6...+8

Львів – +6...+8

Івано-Франківськ – +7...+9

Тернопіль – +7...+9

Чернівці – +7...+9

Хмельницький – +7...+9

Луцьк – +6...+8

Рівно – +7...+9

Житомир – +7...+9

Вінниця – +7...+9

Одеса – +7...+9

Миколаїв – +8...+10

Херсон – +8...+10

Сімферополь – +7...+9

Кропивницький – +6...+8

Черкаси – +6...+8

Чернігів – +6...+8

Суми – + 5... + 7

Полтава – +5...+7

Дніпро – +5...+7

Запоріжжя – +7...+9

Донецьк – +4...+6

Луганськ – +3...+5

Харків – +4...+6

Київ – +7...+9

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.uа синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодою.