Незважаючи на Мінські угоди і режим припинення вогню, рідко яка доба обходиться без обстрілів з боку путінських голодранців. Українські вояки на провокації не реагують і відкривають вогонь лише з чергових засобів, влучно потрапляючи у ворога, чим приводять його в безсилу лють. Четвер, 14 березня, не став винятком, і бойовики дозволили собі в черговий раз використовувати заборонене озброєння.

За минулу добу бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню, при цьому один раз застосували заборонене Мінськими угодами озброєння. На щастя, жоден з українських військових не постраждав. Про це стало відомо з повідомлення прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 15 березня.

Українські військові

У смузі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" путінські терористи відкривали вогонь з кулеметів великого калібру – неподалік від населеного пункту Богданівка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": зі стрілецької зброї - поблизу селища Травневе; кулеметів великого калібру і станкових протитанкових гранатометів - в районі населеного пункту Луганське; з мінометів калібру 82 мм - поблизу села Катеринівка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Згідно з даними розвідки, за минулу добу один окупант поранений, а також знищена бойова машина піхоти бойовиків БМП-1.

Українські військові

У повідомленні прес-центру сказано: "З початку поточної доби обстрілу позицій наших військ не зафіксовано. Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на полігоні в Житомирській області військові протестували і провели стрілецькі випробування на міцність українського бронеавтомобіля "Козак-2", який незабаром планують відправляти у Десантно-штурмові війська ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українцям розповіли про те, як українські розвідники закохують в себе жінок з території Донбасу в мережі і переманюють на нашу сторону.

Також "Знай.uа" писав, що мережу шокував трагічний випадок, який стався на тимчасово окупованій території Донбасу. Як стало відомо, військовий підірвав себе разом з двома товаришами по службі.