В аеропорту "Бориспіль" киянин знайшов перстень з діамантом у день 8 Березня, однак не побіг дарувати його своїй коханій. І у скупку прикрасу також не поніс. Українець вирішив розшукати господаря перстня.

Киянин Дмитро Єрьомін наступив на перстень, коли проходив паспортний контроль в аеропорту "Бориспіль", підібрав його і пішов далі. Пізніше з'ясував, що це платиновий перстень з діамантом в півкарата.

Про незвичайну знахідку він написав у своєму Facebook.

"Шановні френди. Потрібна ваша допомога. Я 8-го березня повертався до Києва, термінал D,"Бориспіль". Знайшов перстень Tiffany & Co. Тепер завдання: Давайте знайдемо господаря", - написав він.

Уважаемые френды. Нужна ваша помощь. Я 8-го марта возвращался в Киев, терминал D, Борисполь. Нашёл кольцо «Tiffany & Co.». Теперь задача: Давайте найдём хозяина!!! НАШЛИ 😊😊😊😊😊 https://www.facebook.com/100002125541071/posts/2123423614405136?sfns=mo

Geplaatst door Дмитрий Еремин op Maandag 11 maart 2019

Про цінну знахідку Дмитро розповів дружині і почав шукати господаря недешевої прикраси в соціальних мережах. Однак він збирається повернути її лише за певної умови - якщо власник прикраси надасть сертифікат, номер якого збігається з гравіюванням всередині перстня.

Дмитро також звернувся в фірмовий магазин Tiffany & Co, щоб разом з брендом шукати законного господаря. Але як виявилося, перстень купували не в Україні і запит про нього направили в міжнародну базу.

Якщо власника знайдуть по базі, то бренд може передати контакти Дмитра, щоб господар нарешті забрав свою цінність. На око ювеліри оцінюють цей виріб в 3 або 4 тисячі доларів, але якщо чистота діаманта висока, то перстень може коштувати і півмільйона гривень.

Сьогодні, 15 березня Дмитро Єрьомін повідомив, що господар перстня знайшовся.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

УРА!!!! Мы все всместе сделали это 😊💍 !!!!!!!

Geplaatst door Дмитрий Еремин op Vrijdag 15 maart 2019

Нагадаємо, мешканка Великої Британії випадково дізналася, що перстень, куплений нею за 13 доларів, коштує мільйони.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік замовив прикрасу з коштовностями в подарунок дружині і зірвав джекпот - замість однієї він отримав 48 прикрас з дорогоцінними каменями.

Також Знай.ua писав, американка випадково віддала в магазин вживаних речей старий кухоль сина, де збрігалась заначка в 6,5 тисяч доларів.