Мешканка американського штату Джорджія Ліндсі Прейс (Lindsey Preiss) вирішила прибратися і випадково віддала в магазин вживаних речей стару кружку сина, вона і не здогадувалася, що лежало всередині. І це була фатальна помилка.

Як пізніше виявилося в старому гуртку зберігалася велика заначка. Про це повідомляє видання Newsweek.

Так, 27-річний Девон Сілві син Ліндсі через неуважність своїй матері втратив 6,5 тисяч доларів.

З'ясувалося, кілька тижнів тому Прейс прибирала і вирішила розібрати шафа зі старим мотлохом. В одній з коробок, вона виявила дитячу похідний кухоль сина з зображенням Міккі-Мауса.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Жінка не стала заглядати всередину, визнала куплену близько 20 років тому річ непотрібною і пожертвувала її в магазин вживаних речей некомерційної організації Goodwill Industries, яка допомагає безпритульним.

24 січня у гості до Ліндсі приїхав її син, Девон, і почав шукати всюди кухоль. Коли він дізнався про вчинок матері, у нього почалася дика паніка, оскільки зберігав у ній 6,5 тисяч доларів (близько 180 тисяч гривень), отриманих від продажу старого автомобіля. Американець нещодавно знайшов нову роботу, і йому не вистачало часу віднести гроші в банк.

"Вона думала, що я засмутився через зникнення кружки. Що ж, за нею я теж сумую, але більше – за її важливим вмістом", – зізнався журналістам видання Newsweek Сілві.

Прейс же заявила, що відчуває себе "найжахливішою матір'ю на світі".

Жінка звернулася в магазин, але співробітники не змогли виявити кухоль. За їх словами, його, швидше за все, вже продали, не перевіряючи вміст. Прейс попросила потенційних покупців "зробити правильний вибір і повернути кухоль власнику".

Нагадаємо, американець на ім'я Кевін Фенвік з міста Балтімор, штат Меріленд, завдяки неспішності дітей зірвав джекпот і забезпечив себе на все життя. Звичайно ж, кожен день чоловік заходив у магазин з надією на виграш, але він не міг повірити своїм очам.

Як повідомляв портал "Знай.uа", американка Зеринея Кармайкл, як зазвичай, заїхала на заправку в неділю. На касі вона помітила білет миттєвої лотереї і вирішила купити собі один, може, пощастить розбагатіти на пару доларів.

Також "Знай.uа" писав, 8-річний хлопчик став мільйонером. Зароблені гроші хлопчик не витрачав на іграшки та солодощі і не відкладав їх на майбутнє. Він інвестував їх у нерухомість.