Український президент Петро Порошенко переконаний, що Кремль приречений на поразку і президенту РФ Володимиру Путіну з його військом не здолати нову українську армію.

Таку заяву український гарант зробив в ході Ради регіонального розвитку Закарпатської області, передає "ХВИЛЯ".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

За словами Порошенка, армія України - одна з найсильніших в Європі, а військові НАТО приїжджають не тільки тренувати, але і переймати досвід українських воїнів.

"Сила ЗСУ зростає з кожним днем. Щотижня армія отримує новітню зброю, як вітчизняного виробництва, так і сучасні зразки, які ми імпортуємо. Нам допомагають партнери, і на армію почали працювати українські оборонні підприємства. Я особисто буваю на передачі техніки і озброєнні війська, яку вже не просто відремонтовано, а модернізовано і найчастіше це нова і сучасна зброя". Петро Порошенко

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Українська армія (ЗСУ)
Українська армія (ЗСУ)

Крім того, президент підкреслив, що армія звільнила дві треті Донбасу і зміцнилася на своїх рубежах, тому в разі наступу агресор жорстко поплатитися за це.

"І наші друзі, і наш ворог бачать ознаки її сили і бачать, що будь-яка інша авантюра коштуватиме ворогові значно більшу ціну … Силу нашої армії, і я це стверджую впевнено, Путіну вже не здолати". Петро Порошенко

Також діючий голова зазначив, що єдина загроза - удар нишком, в тилу, а для цього агресор задіє весь арсенал інформаційної війни.

Володимир Путін
Володимир Путін

Нагадаємо, що Ігор Стрільців-Гиркін, який є одним з колишніх ватажків так званої "ДНР", зробив раптову заяву. Він визнав, що на стороні "Л/ДНР" воюють виключно контрактники, які готові вбивати навіть за гроші.

Гиркін зазначив, що серед бойовиків вже давно зібралися люди, яким плювати на все.

бойовики
бойовики

"Вони отримують гроші не з "скарбниці республіки". Вони не "ополченці", немає більше "ополчення". "Ополчення" скінчилося після Дебальцевого. Це контрактники, вони за гроші і в свій народ, готові стріляти. Це не "ополчення", підкреслюю. "Ополчення" більше немає", – резюмував терорист.

Як повідомляв Знай.ua, колишня розвідниця розповіла, як побувала в тилу ворога. Вона кинула "сите" життя, щоб воювати за Україну, ризикуючи життям.

Також Знай.ua писав, що на Донбасі "державний" переворот. У мережі заговорили про зникнення керівника так званої "ЛНР".