Справжнє весняне тепло прийде до України тільки наприкінці березня, а сама весна цього року буде досить прохолодною

Такий прогноз дав народний синоптик Володимир Деркач, пише "Народна правда".

"Ця весна… вельми цікава, не сказати, що зимова, але, я сказав би, тугувата. Вона сонячна, але прохолодна. Тепло буде набиратися дуже потроху, але вже наприкінці цього місяця буде щось, схоже на справжню весну", – вважає він.

"В цьому році така от весна, тобто теплі дні будуть, але короткими періодами, чергуватимуться з холодами", – додав синоптик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Погода на початок тижня

За прогнозом синоптика Наталі Діденко, понеділок, 18 березня, стане найтеплішим днем на найближчий місяць.

"Завтра буде багато сонця, без опадів, хіба на крайньому заході може щось покапати. У Центрі та на Півночі ймовірний поривчастий вітер. Кияни! Завтра буде не день - казка синоптична. Сонце і тепло. ", - написала Діденко.


У Києві, 18 березня, повітря прогріється до +18 градусів!

"У вівторок ця розкіш вже закінчиться, температура знизиться, на Заході та Півночі пропливуть хмари та пройдуть дощі. Тому завтра повигулюйте максимально усі нові пальто, темні окуляри, срібні кросівки, туфлі із кремової замші, впустіть у квартиру справжню веселу весну", - додала синоптик.

Нагадаємо, синоптики розповіли, як зміниться погода до кінця тижня.

Як повідомляв Знай. ua, дика стихія остаточно зіпсує українцям вихідний: дощі зі снігом здадуться приємним бризом.

Знай. ua писав, що погода на Великдень: синоптики обіцяють українцям божу благодать. На Великдень українці точно відчують прихід справжньої весни і тепла в країну, такої температури не було вже кілька років.

Дивіться: Яким буде 2019 рік