Російська Федерація вирішила встановити сканери на підході до Кримського мосту для забезпечення транспортної безпеки, оскільки вже навіть росіяни розуміють, в якому стані знаходиться путінська руїна.

Кримський міст

Згідно з інформацією російських ЗМІ, директор компанії "Скантронік Сістемс" Сергій Сімочко заявив, що сканери, які будуть просвічувати залізничні вагони, здатні визначити тип вантажу і його масу. Він уточнив, що час сканування поїзда залежить від швидкості руху вагонів та їх кількості.

Сімочко розповів: "Ведеться будівництво двох залізничних інспекційно-оглядових комплексів для забезпечення транспортної безпеки на підходах до Кримського мосту".

Кримський міст

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні п'ятої річниці анексії Криму, путінські окупанти помітно активізувалися в мережі, подвоївши кількість своїх маразматичних заяв. Підвищену увагу пропагандисти приділяють повідомленням українських ЗМІ про міст і в нападах пишуть таке: "Почитаєш укрозмі про Крим і відразу смуток-туга з'їдає: "кляті окупанти" розвалили все, що можна, скрізь бруд, невпорядкованість, проблеми. Ах так, Кримський міст то просідає, то кудись дрейфує. Ага, звичайно, чекаємо, коли потоне, трохи залишилося".

Як повідомляв портал "Знай.uа": нещодавно стало відомо про те, що Центральний банк Російської Федерації випустив в обіг пятирублевую пам'ятну монету, яку приурочили до п'ятої річниці злочину в українському Криму. Як стало відомо, на зворотному боці монети зображено Керченський міст, що з'єднує окупований півострів з материковою частиною Росії.

Також "Знай.uа" писав, що Кримський міст є екологічною катастрофою, що нарешті дійшло навіть до "повільних" росіян. Безумовно, рано чи пізно Крим повернеться, а пізніше весь світ забуде про те, що чинив злісний Путін. Але ось міст залишається і створює величезну проблему, в тому числі і для самих окупантів. Вони вже верещать від безвиході, оскільки разом з будівництвом мосту з'явилися обмеження прохідних під ним суден.