На офіційному Youtube-каналі української журналістки Яніни Соколової з'явилося відео, де вона жорстко обложила кремлівських пропагандистів.

Соколова продемонструвала нарізку з програми російського пропагандиста Анатолія Кузічева, який сказав, що українок "змушують знімати трусики в ЄС".

"Ой, це що, шановний ведучий назвав так солодко всіх українок повіями… Я іншого не розумію, чому ведучий не надів трусики на своє оголене місце. Ви ж не в Євросоюзі, вам можна", - говорить Соколова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Знаєте, я сама недавно була в Європейському Союзі і, якщо чесно, сама зараз сиджу без трусиків", - сказала журналістка.

Варто нагадати, що Українська блогерша і журналістка Яніна Соколова зявила про серйозний удар з боку росіян. За її словами, канал на YouTube "Вечір з Яніною Соколовою", на якому журналістка часто висміює російські фейки і гостро "тролить" політиків, позбавили монетизації. Про це ведуча розповіла на своїй сторінці в Twitter.

Як виявилося, росіяни не змогли забанити канал Соколової, але змогли позбавити його монетизації. Завдяки масовим скаргам на порушення правил відеохостингу проект "Вечір з Яніною Соколовою" залишився без фінансування.

"Забанити мій канал @YouTube ботами вже неможливо. Але вони пішли іншим шляхом: позбавити нас фінансування. Масові скарги (здогадайтеся чиї) на нібито порушення правил, вимкнули монетизації. Але вони не знають, що є ВИ. Спасибі кожному за підтримку! Нас не зупинити!" заявила Яніна Соколова в мікроблозі.

Нагадаємо, Українська телеведуча рознесла путінський міф на дрібні шматочки: "Розчленували вагітного хлопчика!"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Яніна Соколова жорстко звернулася до Зеленського: Ти ж не сц*кун

Також Знай.ua" писав про те, що Соколова шедеврально пропісочила путінських пропагандистів: "величезний сталевий х*й, від якого у вас металевий присмак у роті"