Зеленський "прорубав вікно" до Трампа

Кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах обговорюють у всьому світі - слуга народу зміг пробудити до себе інтерес з боку громадськості від відомих політиків і журналістів до звичайних громадян.

Зарплата
Зарплата

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

75% залишать без зарплат: кого приб'ють новими реформами в Україні

Міністерство охорони здоров'я України залишило без фінансування три чверті наукових програм Інституту серця на 2019 рік. Це означає, що в результаті таких змін кращі вчені-кардіологи залишилися без зарплати. Про це стало відомо з інформації, оприлюдненої директором Інституту, членом-кореспондентом Академії медичних наук України професором Борисом Тодуровим.

Kyivstar скасує популярні тарифи: більше ніякого безліміту

Оператор мобільного зв'язку в Україні Kyivstar планує скасовувати безлімітні тарифи. Також компанія перегляне вартість послуг мобільного зв'язку. Про це заявив керівник Kyivstar Олександр Комаров.

"Безліміт, без урахування потреб абонента – це утопія з негативним результатом. Ми хочемо пропонувати абоненту той обсяг послуг, який він реально використовуватиме", - повідомив Комарів.

Вибори змінять курс долара, такого українці не бачили в страшних снах

Курс долара в Україні знижувався з другої половини березня, а днями тенденція розгорнулася на 180 градусів. Вартість офіційної валюти зросла з 26,4 до 26,7 грн/$. Вже наступного тижня гривня може подешевшати, опустившись нижче психологічної позначки в 27 грн/$.

Українців попередили про фатальне подорожчання газу

Імпортний газ для України подешевшав до 7 грн за кубометр, у результаті населення платить за блакитне паливо більше, ніж бізнес. І якщо уряд не внесе правки у свою постанову, вже в травні газ може знову подорожчати. Що станеться з цінами на блакитне паливо і чому подорожчання можуть скасувати.