З окупованого путінськими головорізами Кримського півострова прийшли вельми тривожні новини. Так, з'явилася інформація, що Російська Федерація розмістила в Криму ракетоносці Ту-22М3. Відомо, що ці повітряні судна пройшли глибоку модернізацію і мають потужне озброєння.

Про це розповів голова комітету Держдуми з оборони Володимир Шаманов.

За словами Шаманова, це "літаки ракетоносної авіації, які проходять глибоку модернізацію і здатні своїм озброєнням знищити будь-яку ціль в Європі".

Ту-22М3

Також відомо, що напередодні глава комітету Ради Федерації з оборони та безпеки Віктор Бондарєв заявив, що Росія розмістила на анексованому півострові дальні бомбардувальники Ту-22М3, а також розгорнула в Криму оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер-М".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"В Криму розгорнуто зенітні ракетні комплекси С-300 і С-400, "Бук-М2", "Панцир-С1", ОТРК "Іскандер" двох модифікацій", - сказав він.

За його словами, "радіус бойового дії Ту-22М3, дальність крилатих ракет на його борту дозволяє нести боєзаряд в будь-яку точку Європи, тим самим вражаючи будь-який об'єкт ворожих систем ПРО і ППО, а з урахуванням його модернізації протягом кількох наступних років до рівня М3М і оснащення новими типами авіаційних засобів ураження, зробить його універсальним засобом для ударів по всім типам цілей на відстані в тисячі кілометрів".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін приїхав до анексованого Криму та урочисто запустив Балаклавську і Таврійську ТЕС.

"Володимир Путін приїхав у Севастополь і урочисто запустив Балаклавську і Таврійську ТЕС на повну потужність. За задумом творців, вони вироблятимуть так багато електрики, що Крим зможе навіть постачати нею сусідні регіони", – пишуть на Telegram-каналі Lifeshot.

Нагадаємо, Пєсков перефарбувався в "штатну Вангу" Путіна: тільки послухайте це "пророцтво" про Крим.

Як повідомляв Знай.uа Крим – це Україна: в Києві нещадно покарали любителя "руського міра", відео 18+.

Знай.uа писав, цього не буде ніколи, Путін: Могеріні виступила з жорсткою заявою.

Дивіться відео по темі: