На Миколаївщині сталася дуже дивна і страшна історія. Так, хлопчик Саша Тишков з Первомайська залишився без батьків. Відомо, що хлопець пережив потужний удар струмом, коли три роки тому вліз в трансформаторну підстанцію.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Саша Тишков

Так, у хлопця 85% опіків тіла, більша частина глибокі – за три роки Саша пережив кому, десятки виснажливих операцій, з ним працює психолог. Постраждалий не говорить, а тільки шипить — опіками дитині вразило дихальні шляхи. Однак навіть у такому стані дає зрозуміти, що хоче стати лікарем, коли виросте.

Життя Саші залежить від апарату, хлопчику відсмоктують слиз з трахеї через трубку, яка постійно стоїть в горлі. "Потребує трансплантації верхній частині трахеї або заміні її синтетичним матеріалом. На жаль, це поки що не робиться на території України", - констатує заступник головного лікаря Первомайської центральної міської багатопрофільної лікарні Світлана Щегленко.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в колумбійському місті Medellin відбулася досить дивна подія. 22 лютого було знято загадкове відео. Воно зараз стрімко поширюється по всій мережі, привертаючи увагу цікавих глядачів і мисливців за надприродними явищами по всьому світу.

Місцева влада знесла 8-поверхову будівлю, якою колись володів знаменитий наркобарон Пабло Ескобар. Випадковий очевидець помітив щось дивне. Це відбулося за секунду до того, як пролунав сильний вибух, і споруда звалилася на землю.

Нагадаємо, травма голови допомогла згадати чоловікові про зустрічі з прибульцями: я відчував сильний страх.

Як повідомляв Знай.uа глобальне потепління розбудило прибульців: вони люті і готові знищувати.

Знай.uа писав, "людство не доживе до квітня": на зваленому під Красноярськом метеориті знайшли посланців Нібіру.

https://youtu.be/koWMipxeRic