В Україні до кінця тижня очікується хмарна прохолодна погода, місцями можливі дощі.

У четвер, 21 березня, дощі пройдуть у північних і східних регіонах і трохи похолодає - до +7 +9. На заході і в центрі без опадів і до +8 +10, на півдні повітря прогріється до +12. У Києві без опадів, +7 +9.

У п'ятницю, 22 березня, дощовий фронт зрушиться трохи західніше і торкнеться центральні і південні регіони. На решті території країни без опадів. Температура повітря +8 +10. На заході - до 12-14 градусів тепла. У Києві сухо, +7 +9.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У суботу, 23 березня, опади очікуються в західних областях, також дощитиме на Полтавщині та Сумщині. Температура повітря в більшості регіонів складе +8 +10 градусів. У Києві сухо і хмарно, +7 +9.

Раніше ми писали, що погода в квітні буде досить мінливою в Україні. Місяць розпочнеться з прохолодною температури, а в деяких областях навіть можливі нічні заморозки. Однак, після 7-8 числа прийде справжнє весняне тепло, а погода буде сонячною і без опадів.

На початку місяця буде різкий перепад температури – від нічних морозів до легкої спеки вдень.

"Перші 7 днів квітня будуть холодними, а потім відразу різке підвищення температури на 10-12 градусів тепла. Тому, починаючи з 7-8 числа прийде не квітень, травень. Настане дуже спекотна погода, буде мало дощів. Стовпчики термометрів піднімуться до +17 +20 градусів", – зазначив синоптик.

Найбільше суха і сонячна походу торкнеться східні і південні регіони.

19-21 квітня прийде вітряна і холодна погода. Крім того, другий місяць весни буде посушливим і вітряним, через що можливе висушування грунту.

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.uа синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погоди.