Відома російська співачка Юлія Началова, яка нещодавно померла страждала важким онкологічним захвоюванням – лімфомою.

Про це розповів телеведучий Єгор Іващенко, який дружив з артисткою.

Телеведучий відзначив, що спілкування з ним в останні дні життя співачки стало для неї дуже важливим. Саме тоді Началова нібито розповіла Іващенку найпотаємніші сторінки свого життя.

"Мені здалося, що спілкування зі мною стало для Юлі своєрідною сповіддю. Мені здається, вона передчувала, що піде. Юля розповідала мені такі подробиці свого життя, які, напевно, тільки лікарю можна розповісти. Навіть батькам не завжди розкажеш", – зізнався Іващенко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

За словами друга співачки Началова завжди розповляла з ним з певною дитячою безпосередністю та посмішкою на устах.

"Я думаю, вона до кінця не розуміла всю серйозність ситуації. Юля розповіла, що напередодні зйомок вона перемогла онкологічне захворювання. З її слів, лікарі діагностували лімфому на ранніх стадіях, тому вона впоралася з нею досить швидко", – уточнив телеведучий.

Він також припустив, що Началова проходила курс хіміотерапії від важкої хвороби, проте достеменно не знає чи це правда.

"Про це вона розповіла мені особисто, додавши, що відчуває себе добре, але все одно хвилюється за своє життя. Розмова була приблизно місяць тому. Мабуть, вона відчувала, що наближається непростий етап у її житті, але як і всі ми, не передбачала такий сумний результат. Думаю, Юля віддавала всю себе глядачам, закриваючи очі на своє здоров'я. Вона, звичайно, проходила реабілітацію, спостерігалася у лікарів, але все одно ставила сцену вище за своє здоров'я", – наголосив Іващенко.

Нагадаємо, співачка Юлія Началова померла у віці 38 років. Близькі співачки звинувачують у її смерті таблетки для схуднення. Останнім часом вона захоплювалася ними.

Як повідомляв "Знай.ua", просте бажання перетворило життя Началової на трагедію.

Також "Знай.ua" писав, що похорон Началової зірвався, рідні зважилися на важкий крок.

"Чи оберуть жінку Президентом України?": Психолог Рихальська про конкуренцію Тимошенко і Зеленського