Російська співачка Юлія Началова померла в Москві у віці 38 років 16 березня. Спочатку заявили, що її поховають 19 березня, однак цю дату перенесли.

Про це повідомила офіційна представниця співачки Ганна Ісаєва.

Вона заявила про те, що похорони відбудуться на Троєкурівському кладовищі 21 березня.

"Юля буде похована на Троєкуровському кладовищі, вулиця Рябинова, 24, у четвер, 21 березня. Прощання з Юлією в траурному залі з 12 до 14 годин", – пояснила Анна.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Лікар розповів, що незадовго до смерті Юлія Началова проходила лікування подагри. Коли співачка була госпіталізована, то медики зуміли виявити у неї порушення роботи нирок.

Лікар каже: "Юля не була залежна, не пила, не вживала наркотики. Вона проходила лікування у зв'язку з подагрою. Зомліла, після чого прийшла в клініку до невролога. Але вже в клініці з'ясувалося, що невролог тут не потрібен, у неї порушена функція нирок, як наслідок подагри".

У ЗМІ активно обговорювали те, що Нічлава, можливо, страждала на діабет, а також те, що у неї була виявлена гангрена. Однак лікар спростував ці чутки.

Нагадаємо, Бабченко показав справжнє обличчя Началовой одним фото. Аркадій Бабченко пояснив, чому не переживає через смерть Юлії Началовой.

Як повідомляв Знай. ua, від чого насправді померла Нічлава. "Юля не була залежна, не пила, не вживала наркотики. Вона проходила лікування у зв'язку з подагрою".

Знай. ua писав, що родичі Началовой вирішили долю її дочки. Родичі Юлії Началовой розповіли про долю її дочки, вона буде жити зі своїм найближчим родичем.