У Москві раптово на 48-му році помер знаменитий російський оперний співак Сергій Балашов. Про це в середу, 20 березня, повідомляє прес-служба Московського академічного музичного театру ім. К. С. Станіславського і в. І. Немировича-Данченко. Московський академічний Музичний театр – один з провідних театрів в Росії. В його історії блискучі оперні та балетні постановки.

"Музичний театр ім. К. С. Станіславського і в. І. Немировича-Данченка з глибоким сумом повідомляє, що минулої ночі помер Сергій Балашов", - сказано на сайті московського театру.

Як стало відомо із інформації, оприлюдненої в заяві театру, протягом 20 років Сергій Балашов був не просто провідним і високо оціненим критикою співаком і улюбленцем публіки, він належав до того типу артистів, яких "у театрі по праву вважають незамінними". Колеги не стримують емоцій і щиро співчувають рідним і близьким у смерті талановитого виконавця і незмінного учасника музичного театру ім. К. С. Станіславського і в. І. Немировича-Данченка
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що просте бажання перетворило життя Началової на трагедію: просто хотіла бути коханою.

Як повідомляв Знай.uа, гурт Ленінград розпадається: Сергій Шнуров прощається із фанатами. Сергій Шнуров анонсував тур групи по містах Росії, при цьому заявив, що це будуть прощальні концерти. Про це 20 березня у своєму Instagram заявив фронтмен колективу Сергій Шнуров. Він допустив, що після прощального турне група може "коли-небудь" ще виступити перед публікою, але це станеться не скоро.

Також портал Знай.uа писав, Началова передбачила свою смерть: найближчий чоловік співачки вперше заговорив.