Українцям назвали дату виходу на екрани довгоочікуваного продовження серіалу від студії Квартал 95 "Слуга народу".

кадр з фільму "Слуга народу"
кадр з фільму "Слуга народу"

Про це повідомляє прес-служба телеканалу 1+1.

У повідомленні йдеться, що третя частина культового серіалу "Слуга народу" вийде напередодні виборів.

Як і раніше, історію простого вчителя історії, який за збігом обставин став президентом України, покаже телеканал "1+1". Прем'єра нового сезону заплановано на кінець березня, перша серія вийде 27 березня о 20:45, додають у прес-службі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Слуга народу" (Квартал 95)
"Слуга народу" (Квартал 95)

Новий сезон серіалу вийде до початку першого туру президентських виборів в Україні. Попередні частини випускалися в будні дні, а третя частина з'явиться до показу в суботу.

Швидше за все, це пов'язано з тим, щоб встигнути показати глядачам як можна більше серій до початку виборів, які заплановані на 31 березня.

Варто нагадати, що головну роль у стрічці грає один з кандидатів в президенти Володимир Зеленський. Кількість серій нового сезону на даний момент не називають.

Нагадаємо, команда Зеленського у своєму Telegram-каналі зробила заяву про дату виходу телесеріалу "Слуга народу 3".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Реліз відбудеться 27 березня, 2019 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шоумен Володимир Зеленський розповів про компроміси на які готовий піти заради завершення війни.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це повідомляє "Хвиля".

Зокрема, найрейтинговіший кандидат у президенти розповів, що можна піти на певні мовно-культурні поступки, зважаючи на особливість цих регіонів. Крім того він додав, що жодних інших поступок не буде.

"Можна розглядати культурно-мовні особливості цих регіонів, - вважає Зеленський. - А що стосується всього іншого - якби вони залишилися з вільною і незалежною Україною, то вже отримали б на порядок більше прав і свобод, ніж коли-небудь зможуть мати в РФ", - сказав він.

Також Знай.ua писав про те, що шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленськийзаявив, що не буде йти більше, ніж на один строк у разі своєї перемоги на президентських виборах.