Відразу ж після смерті Юлії Началова її прихильники взялись обговорювати з ким залишиться жити її 12 річна донька.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що доволі довго шанувальники були впевнені, що донька співачки буде жити разом із батьком Євгеном Алдоніним. Проте у день похорону артистки її піар-менеджер впевнено спростувала ці припущення, зазначивши, що Віра залишається з бабусею і дідусем.

За словами помічниці і давньої подруги Юлії, це рішення було прийнято виходячи з інтересів дитини, адже бабуся допомагає їй з навчанням, в той час як батько весь час зайнятий.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що популярний російський журналіст Дмитро Борисов опинився в центрі скандалу після того, як сказав у передачі про можливе алкоголізмі співачки Юлії Началової. Він добре знайомий з російським шоу-бізнесом, піаром та журналістикою.

"В день похорону Юлі Началової, Діма Борисов наводить тему алкоголізму співачки і смакує її хвороби. Діма, якщо Юля і прибухувала і це ретельно приховувала, як і всі свої болячки, то це точно не твоє собаче діло. Давай, ***, ти не будеш лізти, а ми не будемо нікому розповідати, що ти спиш вже 8 років із зіркою каналу Дісней і чіпсів Лейз Васею Ракшой. Ти, в першу чергу, після цього ефіру, як людина - ***", - гнівно висловився Мирний.

Така гучна заява про особисте життя популярного ведучого не залишилося непоміченим. Однак думки користувачів мережі розділилося. Одні поставили Альоші в докір несподівані одкровення про інтимне життя Борисова, інші ж підтримали його і зазначили, що давно пора було це зробити.

"Правильно, давно пора розворушити цю голубник", "Телебачення взагалі втратило людське призначення для навчання розширення кругозору народу, прищеплювати людей до справжньої культури", - обурюються фоловерів.

Нагадаємо, гуморист Олександр Пєсков відвідав траурну церемонії з прощання співачки Юлії Началової..

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Лель прийшла на похорон співачки Юлії Началової.

Також "Знай.ua" писав, що у Москві відправили в останню путь 38-річну співачку Юлію Началову. Попрощатися із зіркою на Троєкуровському кладовищі прийшли багато російських знаменитостей, друзів і родичів.

Порошенко конфліктує з опозицією: Фесенко