Катя Лель прийшла на похорон співачки Юлії Началової і розповіла про останню зустріч з артисткою. Про це пише Clutch.

Як відомо, російська співачка Юлія Началова загинула 16 березня на 38 році життя. Лікарі до останнього боролися за життя артистки, але виявилися безсилі.

У четвер, 21 березня, в Москві відбулася церемонія прощання з Началовою. На похорон в траурному залі Троєкуровського кладовища прийшли близькі співачки, а також багато знаменитостей. Серед них виявилися Народна артистка РФ Лариса Доліна, Олександр Панайотов, брати Запашні, Тимур Родрігез, колишній чоловік співачки Євген Алдонін і 12-річна донька Віра.

Серед присутніх з'явилася і близька подруга небіжчиці Катя Лель. Вона розповіла журналістам про свою останню зустріч з Юлією Началовою.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Лель зазначила, що бачила, як співачці важко: на її обличчі і руках була помітні набряки. Однак, Началова ніколи не скаржилася на здоров'я. Катя також зізналася, що шкодує, що так і не змогла прийняти запрошення на день народження дочки співачки — Віри Алдоніної.

"Я не могла, була на гастролях. І сказала їй: обіцяй, що ви будете на моєму дні народженні. Так що у нас були спільні плани", — розповіла зірка одному з російських ЗМІ.

Лель поділилася тим, що сильно переживає за 12-річну дочку Началової.

"Я ще не бачила доньку Вірочку. Я не знаю, як вона буде. Вона дивилася матері в очі сяючим поглядом: "Мама, мама". Я не знаю, що така тонка дівчинка зараз буде відчувати", — поділилася вона.

Нагадаємо, серед близьких Началової поповзли страшні чутки.

Раніше Знай.uа повідомляв, українцям нагадуючи, що Юлія Началова, яка виступала на окупованих територіях України і померла днями в Москві, була внесена в списки бази "Миротворець" за лояльності до злочинної влади Путіна.

Також Знай.uа писав, Началову поховають на новій ділянці Троєкуровського кладовища. Співробітники кладовища назвали його холодним, незатишним і порожнім.