Журналіст Аркадій Бабченко не став сумувати за артисткою Юлією Началовою, яка яскраво підтримувала російський режим.

Про це він зазначив на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, Бабченко відзначив, що Началова часто виступала в окупованому Росією Донецьку з концертом.

Вы наверняка думаете, что я - циничная бесчувственная скотина. Нет. Это не так. Я и сам хочу поскорбеть. Ну как же. Эта...

Geplaatst door Аркадий Бабченко op Zondag 17 maart 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Журналіст зазначив, що спочатку йому стало сумно через смерть знаменитої співачки. Він припустив, що Юлія Началова посміхалася президенту Росії Путіну не з доброї волі.

Проте пізніше він отримав фото, де співачка виступає та вихваляє бойовиків "ДНР".

"Злі безсердечні люди зі словами" Аркан, ти таке любиш "надіслали цю фотографію. Юлія Началова. На концерті в "ДНР". В минулому році. На запрошення керівництва республіки. На підтримку скреп, величі і окупації. І скорботу як рукою зняло чота. Доброго ранок", – підсумував Аркадій Бабченко.

Варто відзначити, що Юлія Началова пішла з життя 16 березня, перед цим знаменитість потрапила в лікарню із загостренням хвороби. Лікарям навіть довелося ввести дівчину в штучну кому. Причиною смерті Началова медики офіційно назвали гостру серцеву недостатність, що виникла в результаті ампутації ноги жінки.

Варто відзначити, що Началова співала на концерті до дня захисту дітей в окупованому Донецьку 2 червня 2018 року. Окрім неї, виступали російський гурт "Прем'єр-міністр" і екс-солістка гурту "Тату" Олена Катіна.

Началова, тоді розповідала, що в окупованому Донецьку особлива атмосфера.

"Можу сказати вашому місту багато компліментів. Воно чудове! У вас дуже багато позитивних і добрих людей. Отримую колосальне задоволення, перебуваючи в Донецьку", – заявляла російська виконавиця.

За свої виступи на окупованих територіях Началова потрапила до бази українського сайту "Миротворець". Там їй закидають свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення на окуповану російсько-терористичними бандформуваннями територію на Донбасі, співпрацю з проросійськими терористичними організаціями та участь у пропагандистських заходах Росії.

Нагадаємо, у трагічних смертях зірок знайшли містичну закономірність.

Як повідомляв "Знай.ua", з'явилися нові подробиці смерті Началової.

Також "Знай.ua" писав, що відомий журналіст помер через байдужість лікарів.

Від чого померла Юлія Началова?