На російському телебаченні ввечері 16 березня презентували фінальний епізод шоу перевтілень "Один в один". Відомо, що переможцем став хлопець з Омська Павло Крюков, наставницею якого була співачка Юлія Началова. На жаль, Юлія померла від гострої серцевої недостатності за кілька годин до виходу шоу на екрани.

Юлія Началова

Зйомки останнього випуску пройшли ще 5 березня. У той час глядачі в залі обрали переможця, шоу показували по телебаченню, а Крюков вів прямий ефір в Instagram. Хлопець радів і ні слова не сказав про Началову. Коли на нього накинулися з образами, Крюков знову вийшов у прямий ефір і пояснив ситуацію.

"Я зібрав друзів заздалегідь, щоб разом подивитися випуск. Про смерть Юлії Началової я дізнався дві години тому. Коли ми з нею працювали, не було ніяких передумов, що з нею щось не так. Це неприємна ситуація, але я святкував свою перемогу", - заявив Крюков.

На зйомках фінального випуску Юля ще не знала, на яке пекло перетвориться її життя в найближчі тижні. Саме на шоу "Один в один" відбувся останній виступ артистки. Началова та Іракліей Пірцхалава перевтілилилися на Анжеліку Варум і Леоніда Агутіна. Вони виконали пісню "Королева".

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російська співачка Юлія Началова, про смерть якої стало відомо в суботу, 16 березня, померла в одній з клінік Москви після того, як їй зробили операцію. Артистка у віці 38 років пішла з життя в оточенні сім'ї та близьких — родичі приїхали в лікарню і знаходилися біля неї до останнього. На жаль, попрощатися з Юлією всі її близькі не мали можливості — після операції пацієнтка так і не прийшла до тями.

Нагадаємо, відомий журналіст помер через байдужість лікарів: змусили відмовитися від госпіталізації.

Як повідомляв Знай.uа померла Юлія Началова: після страшної хвороби і важкої боротьби.

Знай.uа писав, лікарі повідомили про стан відомої співачки Юлії Началової: легені не справляються.

Дивіться відео по темі: