У понеділок, 17 вересня, стало відомо, що 37-річна російська співачка, актриса і телеведуча Юлія Началова через серйозну хворобу стрімко втрачає волосся.

До такого висновку прийшли її шанувальники, коли артистка опублікувала ролик у свій Instagram-акаунт з підсумками нарощування волосся в дорогому салоні.

Так, користувачі соціальної мережі переконані, що якби Началова лицем до лиця не зіткнулася з проблемою втрати густоти шевелюри, їй не довелося б клеїти несправжнє або чуже волосся собі на голову.

Юлія Началова

При цьому коментатори навіть здогадуються, через яку хворобу Началова могла почати лисіти. Причиною всьому неприємне захворювання подагра, яке до цього проявлялося в суглобових шишках.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що раніше в інтерв'ю Началова зізнавалася, що у неї відбулося зараження крові через невдалу операцію по збільшенню грудей. У свою чергу, сепсис міг вплинути на раптову появу даної хвороби.

Проте, незважаючи на проблеми зі здоров'ям, співачка виглядає дуже симпатично. Крім того, знаменитість в захваті від свого нового обранця В'ячеслава, з яким має намір побудувати гармонійні стосунки і міцну сім'ю. Швидше за все, для нього Юлія і наводила красу в салоні.

До речі, нещодавно російська ведуча і співачка Ольга Бузова знялася для обкладинки Elle Girl у незвичному для себе образі. Шанувальники у відповідь звинуватили її у сатанізмі. Відомо, що відповідну фотографію скандальна співачка Ольга Бузова виклала на своїй сторінці в Instagram.

Більш того вона відзначила, що зйомки були дуже особливими, а результати "королівськими". У вухах у неї сережка у формі хреста, а підписаний знімок фразою "Ми віримо в дівчаток", яка відсилає до традиційного девізу США "Ми віримо в Бога".

Нагадаємо, що Анна Седокова розповіла про інцидент, який трапився з нею ще до того, як вона потрапила у "ВІА Гру".

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Седокова показала новий пікантний спосіб, позуючи в облягаючому латексному вбранні з зухвалим вечірнім макіяжем.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак поспілкувалася з костюмером Кіркорова і стала "трансвеститом".