У Москві провели в останню путь відому російську співачку Юлію Началову. Про це пише Clutch.

Як відомо, 16 березня у віці 38 років померла російська співачка Юлія Началова. За її життя боролися найкращі лікарі, але, на жаль, вони виявилися безсилими.

У четвер, 21 березня, на Троєкурівському кладовищі в Москві Началову провели в останню путь. Церемонія почалася о 12:00 за московським часом і тривала дві години. Попрощатися із зіркою прийшли не тільки рідні та шанувальники, але і багато російських знаменитостей. Так, на похоронах з'явилися Філіп Кіркоров, Лариса Доліна, Влад Топалов і Олександр Пєсков.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

О 14:00 за московським часом труну з Юлією Началовою винесли з траурного залу під бурхливі оплески і крики "Браво!". Її поховали на новій ділянці елітного Троєкуровського кладовища, поруч із засновником телеканалу НТВ Ігорем Малашенко.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, що Юлію Началову поховають на новій ділянці Троєкуровського кладовища. Співробітники кладовища назвали його холодним, незатишним і порожнім.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

За інформацією журналістів, будь-який бажаючий може провести в останню путь Юлію Началову на Троєкуровському кладовищі з 12:00 до 14:00 по Москві). Відомо, що на панахиду прийдуть рідні та друзі співачки, інші знаменитості, які знали і любили артистку. Майже кожен співробітник Троєкуровського кладовища знає про похорони Юлії Началової.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров приїхав на Троєкуровське кладовище у Москві, щоб попрощатися зі співачкою Юлією Началовою. Відомий артист виголосив кілька теплих слів.

Раніше Знай.uа повідомляв, українцям нагадали про виступи у Криму і на Донбасі відомої російської співачки Юлії Началової.

Також Знай.uа писав, смерть Юлії Началовой не залишила Миколу Баскова байдужим – він вирішив зібрати кошти на допомогу сім'ї артистки. Росіяни не оцінили благородний порив душі виконавця.