23 березня ще наші предки відзначали свято, під час якого дещо робити категорично заборонено

Свято 23 березня

У цей день православна церква вшановує пам'ять всіх Коринфських мучеників. Але на Русі шанували тільки мученицю Василіссу і вважали, що вона наказує весняним водам. У дня багато назв: «День Василіни», «Василіна Коринфська», «День мучеників Коринфа», «Кондратьєв день». Крім того, сьогодні проходить Батьківська субота поминання покійних.

Шанувальники Началової шоковані несподіваними фактами з біографії співачки

Юлія Началова

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як виявилось, Юлію Началову насправді звуть зовсім по-іншому. Наприклад, в документах у неї вказане подвійне прізвище. Началова розлучилася з футболістом Євгеном Алдоніним у 2011 році, у них залишилася спільна дочка Віра. Як зізнавалася співачка, їй не хотілося міняти прізвище через тривалу бюрократичну тяганину. Крім того, Юлію Началову хрестили під церковним іменем Іулія, в честь святої Іулії Коринфської. З грецької мови це ім'я перекладається як "пухнаста".

Зовнішній вигляд Софії Ротару змусив її шанувальників здригнутися

Софія Ротару

У мережі з'явилася інформація про те, що у народної артиски України Софії Ротару серйозні проблеми зі здоров'ям. Все настільки погано, що зірці довелося пройти курс лікування хіміотерапії. На просторах Інтернету з'явилася фотографія популярної співачки. Ротару виглядає вкрай болісно. Бліду нездорову шкіру і втомлений погляд улюблениця мільйонів спробувала заховати за сонцезахисними окулярами, але нічого не вийшло. Повідомляється, що зараз Софія Михайлівна проходить курс хіміотерапії і саме це стало причиною її змученого зовнішнього вигляду.

Мережа захопилася незвичайною зовнішністю дівчинки, яка народилася у міжрасової пари

Міжрасова пара

Як відомо, любов не знає кордонів, і батьки дворічної Бейлі тому доказ. Вони в буквальному сенсі походять з різних кінців світу: тато - в'єтнамець, а мати - уродженка Африки. Дочка колоритної пари змогла успадкувати найсимпатичніші риси обох батьків. Мама з татом завели Бейлі сторінку в Instagram, яка стрімко набирає популярність. Підписчики, кількість яких вже досягла 100 тисяч, буквально засипають малу компліментами.

Мережа оплакує смерть легендарної радянської співачки

Валентина Дворянинова

Мова йде про легендарну радянську співачку Валентину Дворянінову. Як розповіла у коментарі журналістам її близька подруга Ольга Диктович, Валентини не стало вчора, 22 березня. Вона померла на 92-му році життя. Варто відзначити, що Валентина Дворянінова жила одна, дітей у неї було. У легендарної співачки також не було мільйонів і власної квартири, а все своє життя вона прожила в кімнаті звичайної комуналки.