В соцмережах активно обговорюють ліквідованого екс-ватажка бойовиків на Донбасі Олександра Захарченка, який раптово з'явився, до того ж у несподіваному місці.

В мережі показали пляшку горілки під назвою "Лідер", на етикетці якої зображений портрет убитого ватажка самопроголошеної "ДНР".

Про це написали в пості на Twitter-сторінці "1й АНТИреспубликанский". Також автор додав відповідне фото тієї самої пляшки.

"Ось воно визнання і повага! А Пушиліна на шаурму будуть малювати", — іронічно підписав автор знімок.

скрин/Twitter

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Користувачі соцмережі не впевнені, що таке можливо та додали, що це черговий фейк.

"Наврядчи це насправді можливо".

"Нагадує фейк".

"Можливо, в одному примірнику зробили на замовлення", — відповів автор публікації.

Олександр Захарченко


Раніше колишній офіцер французької національної жандармерії Поль Барриль заявив, що вбивство колишнього ватажка підконтрольної Росії "ДНР" підготували "диверсанти третього полку спецоперації військової розвідки Міноборони України". Також французький експерт підкреслив, що Захарченка ліквідували через його політичні погляди, а також з причини активного співробітництва з російською стороною.

Нагадаэмо, українські воїни відправили бойовиків "ДНР" до Захарченка. Під час запеклого бою, 14 березня, бійці ЗСУ впевнено відбили атаку окупанта, який продовжує застосовувати заборонену зброю.

Як повідомляв портал Знай.ua, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів про зарплати на Донбасі та чому люди все активніше тікають з того пекла.

Також Знай.ua писав про те, що в "ДНР" оголосили про запуск у Донецьку власного виробництва трамваїв. Кураторством даного проекту зайнялися колишній соратник лідера "ДНР" Захарченка Олександр Тимофєєв, більш відомий як Ташкент і "міністр" Олексій Грановський.

Дивіться: Вибори президента. Криза, крах та зневіра