Українські військові регулярно виводять з ладу техніку окупантів, а також руйнують безліч споруд і укріплень, постійно відправляють путінських бойовиків до їх вбитого лідера. Самі терористи категорично відмовляються визнавати факт їх неминучої поразки і заперечують будь-яке повідомлення про чергову перемогу українських військових, однак через обмеженість розуму іноді у них трапляються прорахунки.

ПТРК Стугна

Кремлівські окупанти з самопроголошеної ніким не визнаної "ДНР" раніше всіляко спростовували той факт, що українські захисники територіальної цілісності України розгромили їх бліндаж в районі Авдіївської промислової зони. Однак раптово недоумкуваті бойовики ненавмисно "спалилися", коли розповіли про серйозні втрати. Як повідомляє replyua.net, окупанти нещодавно заявляли, що ролик офіцера ЗСУ Анатолія Шарія, на якому можна побачити знищення об'єкта, є фейком, проте через деякий час вони самі ж заявили про зворотнє.

Зокрема, на одному з пропагандистських пабліків на просторах інтернету написано: "Ударом ПТКР "Стугна" був вражений бліндаж ополченців... У процесі атаки загинув один ополченець, що чергував на складі боєприпасів. Ще четверо бійців отримали важкі поранення, їх доставили в госпіталь". У той же час, згідно з даними українських військових, загиблих голодранців було двоє.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ПТРК Стугна

Крім того, терористи скаржаться на те, що українські Збройні сили вивели з ладу величезну кількість військової техніки. Що стосується української "Стугни", то раніше зазначалося, що вона абсолютно не поступається американським "Джавелінам".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українські військові повідомляли про запеклі бої неподалік від селища Водяне, де не так давно на протязі декількох годин тривали потужні перестрілки. Як стало відомо, бойовики відкривали вогонь по наших позиціях цілих 213 разів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українські захисники збили ворожий безпілотник, який шпигував поблизу Авдіївки. Окупанти за допомогою дрона намагалися дізнатися про оборонні редути українських сил.

Також "Знай.uа" писав, що військові з 72-ї окремої механізованої бригади масово подають рапорти на звільнення з причини конфліктних ситуацій з нинішнім керівництвом.