Нова реформа поліції ставила собі за мету позбутися від "перевертнів у погонах", але українці вкотре показують, що в даній структурі змінилися тільки форма та назва. Олександр Куницький у соціальних мережах поділився кадрами того, як отримавши хабар і помітивши, що його знімають, співробітник поліції намагався втекти, а потім і зовсім з'їв отримані купюри.

"...Після того, як «правоохоронець» помітив, що факт отримання хабара фіксували на відео, він вирішив втекти! І, судячи по швидкості пересування, не бігав поліцейський так навіть на екзамені з фізпідготовки! Але і це ще не все… Перед тим, як тікати, наш герой вирішив з'їсти отриманий хабар. Судячи з усього, це єдина інструкція, яку він пам'ятав зі сказаного командиром загону на ранковому розводі!" - свідчить допис під відео.

Поліцейський показав неймовірні дива фізичної підготовки, тікаючи від оператора. Українці в коментарях висловили свою думку після побаченого:
"Ось це хорор", "Полювання на кабанчика", "Одночасно радісно і чомусь сумно", "Треба хабарі "вимочувати" в реактивному проносному, щоб далеко не втік", "Я такого ще не бачив, ахахахахха! Красава! І собака розумна, смердючу мерзоту теж стала переслідувати", "Номінал банкнот для хабаря потрібно поменше. Щоб інспектор міг не тільки поснідати, але і пообідати і повечеряти тими самими купюрами", " Так швидко навіть страус з мультика не біг"

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Варто відзначити, що навчання одного патрульного поліції коштує 128 тисяч гривень. І приблизно 90% цієї суми - це кошти з державного бюджету України.

Нагадаємо, що поліція вже 2 тижні розшукує Снігову людини: жителі села не на жарт налякані

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що у Харкові силовики зловили путінського недоумка: прибіг з "ДНР" і поперся робити документи