Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 25 березня.

Популярний український гурт заявив про розпад: їх любили мільйони

Артисти захотіли йти різними шляхами і заснували власні сольні проекти, пише Politeka. Учасниці популярної української групи раптом розмістили відеозвернення на офіційному YouTube каналі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Дівчата з інді-поп групи "Панівалькова" зібралися після тривалої відпустки. Вони порадилися і спільно прийняли рішення. Як виявилося, вони планували розбігтися ще в 2018 році. Але тепер остаточно дозріли для сольної кар'єри.

Влада готує 7 кіл пекла усім власникам авто: вже з 1 травня

В Україні зміняться правила техогляду транспортних засобів. Влада запевняє, що ці зміни були заплановані для, щоб перейти на європейські норми. Зміни наберуть чинності вже з 1 травня 2019 року.

Про все це повідомили в Головному сервісному центрі при Міністерстві внутрішніх справ.

Яке свято 25 березня: чого не можна робити в цей день

У понеділок, 25 березня, відзначається народне свято Феофанів день (дата за старим стилем – 12 березня). Для віруючих православної церкви це дата вшанування пам'яті преподобного Феофана Сігріанського, візантійського ченця і літописця. Католики в цей день згадували папу римського Григорія Двоєслова. Детально про заборони і прикмети свята читайте далі в нашому матеріалі.

Українські батьки не тямляться від люті через новий підручник: інструкція для збоченців

школа
школа

Українські батьки обурені змістом навчального посібника для учнів восьмих класів, повідомляє Politeka.

Книга "Основи здоров'я" автора Івана Беха викликала справжній скандал в соціальній мережі Facebook. На неї звернула увагу голова правління Громадської організації "ВІСь" у Вінниці Світлана Дубина, показавши шокуючі сторінці в своєму блозі.

Безсоромна Лобода показала фото з душу, прикрилася тільки рушником

Світлана Лобода з донькою
Світлана Лобода з донькою

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.