У вівторок, 26 березня в Україні очікується дощова погода. По всій території країни буде прохолодно, в деяких областях можливий мокрий сніг.

Цю інформацію повідомляє Гідрометцентр.

Метеорологи обіцяють північно-західний вітер, 7−12 м/с.

Дощі
Дощі

У Києві, 26 березня очікується дощова погода, але вночі можливий дощ з мокрим снігом. Температура вночі 1−3° тепла, вдень 6−8° вище нуля.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У Львові день буде дощ, вночі пройде мокрий сніг. Стовпчики термометрів вночі покажуть 1−3° тепла, вдень 4−6° вище нуля.

В Одесі синоптики пообіцяли дощову погоду, при чому дощ буде йти всю ніч і день. Температура повітря - від 2° до 4° тепла вночі і від 8° до 10° вище нуля вдень.

Дощ у Києві
Дощ у Києві

У Дніпрі прогнозується дощ 26 березня. Вночі температура складе 2−4° тепла, а вдень повітря прогріється до 9−11° вище нуля.

У Харкові завтра погода будуть опади: дощ, що переходить у зливу. Синоптики прогнозують від 2° до 4° тепла вночі і 6−8° вище нуля вдень.

У Карпатах вдень йтиме невеликий дощ, а вночі - мокрий сніг. Стовпчики термометрів сягнуть позначки 10° тепла вдень, а вночі покажуть 2−4° вище нуля.

Нагадаємо, погода в Україні з найпершого дня нового тижня сильно засмутить жителів країни, оскільки після теплих вихідних очікується значне похолодання та дощі, про що повідомляється на сайті Українського Гідрометцентру.

Згідно прогнозу, в понеділок, 25 березня, сухо буде тільки в північних і східних областях нашої країни, однак до ночі температура там опуститься до нульової позначки. Денна температура на сході України не перевищить +8 - +10 градусів, при цьому буде спостерігатися легка хмарність.

Дощі
Дощі

У південних областях буде хмарно, синоптики прогнозують короткочасні дощі. Температура вночі становитиме +3 - +6 градусів, а вдень повітря прогріється до +8 - +11 градусів. Жителі Одеси на термометрах побачать до +13 градусів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": стало відомо, якою буде погода у день виборів президента нашої країни, 31 березня.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно на території нашої країни пронісся жахливий ураган. У мережу виклали знімки жахливих наслідків з Чернігова, Дніпра та Полтави, які вразили українців.