На поточному тижні синоптики пообіцяли українцям "температурні гойдалки". Потепління в найближчі дні не варто очікувати.

Цю інформацію повідомляє Наталка Діденко.

"Поки що - помірне тепло. Вдень +6+12 градусів. У вівторок, 26 березня, місцями (крім центру) очікується невеликий дощ".

погода
погода

А в середу, 27 березня відчутно похолодає - місцями очікується мокрий сніг і сильний вітер. На заході і на півдні — без істотних опадів. Температура повітря знизиться до + 3 + 6 градусів, на півдні буде тепліше — до + 7 + 10 градусів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Синоптики розповіли, що потепління і прояснення варто очікувати з п'ятниці, 29 березня.

"А протягом 30−31 березня практично повсюдно буде сонячно і + 10 + 15 градусів". Наталка Діденко

У Києві, у вівторок, 26 березня буде хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, температура досягне 7 градусів тепла. В середу, 27 березня, похолодає до +4 градусів, можливий мокрий сніг. У четвер, 28 березня, буде без опадів, а в суботу-неділю в Києві буде сонячно і тепло — до + 12 + 15 градусів.

Нагадаємо, погода в Україні з самого першого дня нового тижня сильно засмутить жителів країни, оскільки після теплих вихідних очікується значне похолодання та дощі, про що повідомляється на сайті Українського Гідрометцентру.

Згідно прогнозу, в понеділок, 25 березня, сухо буде тільки в північних і східних областях нашої країни, однак до ночі температура там опуститься до нульової позначки. Денна температура на сході України не перевищить +8 - +10 градусів, при цьому буде спостерігатися легка хмарність.

Дощі
Дощі

У південних областях буде хмарно, синоптики прогнозують короткочасні дощі. Температура вночі становитиме +3 - +6 градусів, а вдень повітря прогріється до +8 - +11 градусів. Жителі Одеси на термометрах побачать до +13 градусів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, якою буде погода у день виборів президента нашої країни, 31 березня.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно на території нашої країни пронісся жахливий ураган. У мережу виклали знімки жахливих наслідків з Чернігова, Дніпра та Полтави, які вразили українців.