Неймовірних розмірів рибину, спійману у озері рибалкам довелося ділити з голодним крокодилом. Нетривіальна подія трапилась в австралійському місті Дарвін. Там двоє любителів закинути вудку Дак і Деніел ловили рибу у водоймі.

Одному з рибалок посміхнулася удача, і він витягнув білого морського окуня дуже великих розмірів. Але моторний крокодил, який виліз з водойми, погнався за уловом і з'їв його.

"Деніел тягнув рибу все швидше і швидше, але крокодил ніби підлаштовувався під швидкість. Я не дивився в бік Деніела, але сподівався, що він біжить геть", - розповів Дак.

Відео з рибалками та крокодилом стало вірусним і набрало величезну кількість переглядів у соцмережах. А самі рибалки стали справжніми зірками навіть не сподіваючись на це.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Любителі риболовлі завжди знають свою справу, або, принаймні, знаходять в цьому величезний відпочинок для душі і пристойний заряд бадьорості для тіла. А цього разу ще й рибалка мала неабиякий екстримальний відблиск.

Croc steals barra!

Trust us, watch this one until the end 😱 (And pop the sound on!) Two Darwin fishos were in a Top End billabong when one of them hooked onto an “absolute donkey of a barra”. Unfortunately for the pair, their excitement was shared by a 4-metre saltwater croc watching nearby. “Everything escalated pretty quickly from there.” 📷 ABC Tales from the Tinny/ABC Darwin

Geplaatst door ABC News op Zondag 24 maart 2019

Нагадаємо, "На мене дивилися дві очниці": ловець на устриць ледь не посивів від страшної знахідки. Британський рибалка виявив останки людини з бронзового століття серед устриць.

Цікаву і давню знахідку виявив під час лову устриць британський рибалка біля узбережжя острова Мерсі. Разом з молюсками він дістав з дна людський череп налічується близько 3000 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа" експерти засумнівалися в тому, що картина "Спаситель світу" належить пензлю великого італійського художника та вченого Леонардо да Вінчі.

Також портал "Знай.uа" писав, невідомі увірвалися в одну з церков Дубліна і опоганили там святині і останки.