Військові дії на Сході України почалася ще в квітні 2014 року і тривають досі. Ряди героїв України значно поповнилися, щоправда, дуже страшною ціною.

Український фотограф Анна Сенік, яка намагається сформувати направлення українського автентичного фото, в чому досягла неабияких успіхів, на цей раз зважилася для нетипову для себе фотосесію, яка не зможе не зачепити жодного українця.

На фото представлені звичайні хлопці, які стали для нас героями і були першими, хто пішов захищати кордони України в 2014 році.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Очі можуть бути виразнішими, ніж тисячі слів ... Герої цієї фотоісторії - звичайні солдати. Обличчя в одних відкриті, у інших - приховані балаклавами. Але цю різницю розумієш не відразу, оскільки в центрі уваги не це, а очі - світлі, добрі, живі." - каже дівчина.

Ці фотографії розкривають нам найголовніше: жахи війни ніколи не зламають український народ. Військові залишилися Людьми в кращому сенсі цього слова. Вони воюють не заради крові, а за мир у своєму домі і в домі кожного з нас, хто б і що там не казав.

Нагадаємо, що лігво бойовиків розлетілося на друзки від удару українських героїв: зрівняли з землею за лічені секунди.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що українські військові знищили купку бойовиків одним пострілом.

Також, портал Знай.ua писав, що Україна отримала надійного союзника в боротьбі з головною бідою: перемога не за горами.