У середу, 27 березня в Україні похолоднішає ще сильніше. Синоптики попередили про сильні вітри по всій території країни і мокрий сніг з дощем. Сонячна і суха погода буде лише в Західній Україні.

Про це розповіла народний синоптик Наталка Діденко.

Температура повітря вдень в Україні в середньому становитиме +3+6 градусів. У східних і південно-східних областях буде тепліше– +5+11 градусів. Хоча мокрий сніг туди не дійде, дощ все одно "вмиє" цю частину України.

Мокрий сніг
Мокрий сніг

Погода в Києві в середу буде дуже вітряна, очікуються мокрий сніг з дощем. Температура повітря становитиме +4+5 градусів. Проте цей день буде одним з останніх в столиці, коли там така негода вируватиме.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"З четверга погода почне вирівнюватися і вже на кінець тижня засяє в Україні сонцем, синім небом, і тепла погода нарешті підфарбує в нормальні кольори наші посинілі від холоду носи і щоки". Наталка Діденко

Дощ
Дощ

Прогноз погоди на середу, 27 березня, в містах України:

Ужгород – +6...+8

Львів – +4...+6

Івано-Франківськ – +4...+6

Тернопіль – +4...+6

Чернівці – +4...+6

Хмельницький – +3...+5

Луцьк – +3...+5

Рівно – +4...+6

Житомир – +4...+6

Вінниця – +3...+5

Одеса – +7...+9

Миколаїв – +8...+10

Херсон – +7...+9

Сімферополь – +8...+10

Кропивницький – +5...+7

Черкаси – +3...+5

Чернігів – +4...+6

Суми- + 5... + 7

Полтава – +4...+6

Дніпро – +6...+8

Запоріжжі – +8...+10

Донецьк – +9...+11

Луганськ – +8...+10

Харків – +7...+9

Київ – +3...+5

Хто змерз, не обурюйтесь. Ще трохи. Зима просто чемно притримується етикету, хоче по-людськи попрощатися, присісти на...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 26 maart 2019

Нагадаємо, що народний синоптик Наталка Діденко обрадувала завмерлих українців і повідомила, що зовсім скоро настане справжня весна. Про це вона повідомила на сторінці в Facebook.

Синоптик відзначає, що одним з останніх холодних днів стане середа, 27 березня, а вже з 28 березня почнеться значне потепління.

погода
погода

"Хто замерз, не обурюйся. Залишилося ще трохи. Зима просто ввічливо дотримуючись етикету, хоче по-людськи попрощатися, присісти на доріжку, поговорити про якісь дрібниці, і тоді вже — на поїзд", - повідомляє синоптик.

Як повідомляв Знай.ua, погода на тиждень в Україні: перед виборами заплаче навіть стихія. Синоптик попередила про мокрому снігу.

Також Знай.ua писав, що Карпати засипало снігом в розпал весни. Рятувальники показали шокуючі фото.