Український автогонщик Олексій Мочанов зіткнувся з глобальною у всьому світі проблемою забруднення навколишнього середовища. Своє обурення чоловік вилив в пості на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Скоро во всех лесопосадках страны... Сходил к соснам. Прогуляться. Бутылки. Пакеты. Банки. Пляшки. Бычки. Пачки....

Geplaatst door Alex Mochanov op Maandag 25 maart 2019

"...Сходив до сосен. Прогулятися. Пляшки. Пакети. Банки. Бички. Пачки. Серветки. Нехарчові відходи. Люди, не перетворюйте будинок, двір, країну, планету, сонячну систему, галактику, всесвіт - в смітник! Адже не важко зібрати за собою в сміттєвий пакет і винести у відведене місце! Руки б відривав худобі і алкашне безсовестной ...Дотримуйтесь чистоту! Не свынячьте, душа болить і очі кровоточать!" - пише Мочанов.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З ним не можна не погодитися, так як в коментарях відгукнулися люди, яким теж остогидла ця проблема:
"У кого не запитай -"Ти сміття на природі кидаєш"?, жодного разу не чув відповіді -"Так, кидаю"! Всі як один його забирають з собою.
Таке враження, що це космічний сміття впав на землю...", "Повністю підтримую! Шкода біту з собою не ношу, ламав би зап'ястя тим, хто в парках веде себе гірше свиней. Задовбали вже і молоді, і старі кабани", "На жаль це повсюдно. У мене ліс прямо під будинком. Загадили так, що місця живого немає. При цьому, коли в ЖК збирають на суботник особи одні і ті ж", "Країна склянки. А "культурно" випивати на дитячому майданчику - це нормально? Або на сходах. Навіть якщо не залишати за собою сміття.", "Думаю, ці свині на вас не подписаны."

Одноголосно фолловери автогонщика зійшлися в тому, що все залежить від виховання. І якщо батьки привчили в дитинстві не кидати сміття де попало, то це назавжди.

Нагадаємо, що першого квітня по вулицях міст України можуть потекти фекалії через бездіяльність влади.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що українців можуть залишитися на вулиці через "комунальні борги"

Також, портал Знай.ua писав, що вчений знайшов у Лавині-молл магазин, який ностальгує за СРСР.