В Україні без опадів, лише вдень 1 квітня в західних, північних та місцями центральних областях невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом.

Про це повідомляє "Хвиля".

Синоптики розповіли, що стихія 1 квітня не надто потурбує українців. Відзначається, що наступний після виборів день ознаменується відсутністю опадів, крім західних та північних областей, які відчують примхи природи.

"В Україні без опадів, лише вдень 1 квітня в західних, північних та місцями центральних областях невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом. Температура вночі 0-6° тепла, вдень 11-17°, 1 квітня в західних, північних та Вінницькій областях 7-13° тепла, в Карпатах вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 31 березня 5-10° тепла 1 квітня 1-6° тепла", - повідомили синоптики.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тут же синоптики розповіли, що 2 та 3 квітня західні області України накриють дощ із мокрим снігом. Температура повітря також не надто порадує українців весняним сонечком.

"В Україні часом дощ, 2-3 квітня в західних областях подекуди з мокрим снігом, у східній частині переважно без опадів. Температура 2-3 квітня вночі 0-6° тепла, в західних і північних областях місцями 1-3° морозу, вдень 6-12° тепла, на півдні 10-16°; 4-6 квітня в Україні вночі 2-8° тепла, вдень 12-18°", - додали в прес-службі.

Раніше ми писали, що синоптик Наталка Діденко розповіла, що весь тиждень українці страждатимуть від температурних гойдалок.

У середу, 27 березня, похолодання досягне свого піку. У деяких регіонах України випаде мокрий сніг. Також синоптик попередила про сильний вітер і дощ. На Заході та Півдні без істотних опадів. Температура повітря знизиться до +3...+6 градусів, але на Півдні буде тепліше - до +7...+10 градусів.

У четвер, 28 березня, опадів не очікується, а в суботу-неділю, 30-31 березня, в столиці буде світити сонце і повітря прогріється до +12...+15 градусів.

"Отже, з найближчої синоптичної перспективи середовище в Україні буде найменш комфортним: холодно і навіть мокрий сніг з задуванням А найбільш комфортними - вихідні субота та неділя", - розповіла Наталка Діденко.

Нагадаємо, тепло підфарбує посинілі від холоду носи.

Як повідомляв "Знай.ua", 27 березня лише декілька областей не відчують примх стихії.

Також "Знай.ua" писав, чого не можна робити 27 березня.

Петро Порошенко влаштував масовий підкуп: Михайло Чаплига про вибори