Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в середу 27 березня.

Хто змерз, не обурюйтесь. Ще трохи. Зима просто чемно притримується етикету, хоче по-людськи попрощатися, присісти на дорогу, погомоніти про якісь дрібниці, і тоді вже - на поїзд.

Середа пройде з сильним вітром, дощем, мокрим снігом і навіть похолоданням від 3 градусів тепла вночі до 3 градусів морозу. Вдень в Україні очікується від 3 до 6 градусів тепла. Але трохи тепліше буде на південному-сході і на сході – від +5 до +11 градусів. Тут і мокрого снігу не буде, хіба що трохи дощ покапає.

У Києві це буде один з останніх днів не самої приємної погоди. У середу 27 березня пройде мокрий сніг і дощ, а також сильний вітер. Температура в столиці знизиться до +4…+5 градусів. Але це всього лише один день, за словами Наталки. А далі погода трохи вирівняється і під кінець тижня буде радувати українців сонцем, синім небом і теплом.

Тепла погода нарешті підфарбує в нормальні кольори наші посинілі від холоду носи і щоки. Тільки один день)

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Леонід Горбань теж говорив про погоду в березні і квітні. Але за його словами, в кінці місяця стане тепліше, а справжня весна настане лише з 5-6 квітня.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +7…+9, вночі 0…+2

Львів – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Івано-Франківськ – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Тернопіль – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Чернівці – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Хмельницький – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Луцьк – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Рівне – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Житомир – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Вінниця – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Одеса – вдень +7…+9, вночі +3…+5

Миколаїв – вдень +7…+9, вночі +2…+4

Херсон – вдень +7…+9, вночі +2…+4

Сімферополь – вдень +7…+9, вночі +2…+4

Кропивницький – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Чернігів – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Черкаси – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Суми – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Полтава – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Дніпро – вдень +5…+7, вночі +2…+4

Запоріжжя – вдень +7…+9, вночі +2…+4

Донецьк – вдень +6…+8, вночі +2…+4

Луганськ – вдень +6…+8, вночі 0…+2

Харків – вдень +4…+6, вночі 0…+2

Київ – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Знай.ua повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.ua повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, якою буде погода в день виборів президента. Весна змусить українців вийти і проголосувати.

Також портал Знай.ua писав, весна 2019 року обіцяє бути пізньою і контрастною. У першій половині українцям буде по-зимовому холодно, а в другій - по-літньому спекотно.