У четвер, 28 березня, в Україні збережеться прохолодна погода, потепління прийде тільки до вихідних.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, Діденко розповіла, що снігові опали в останніх днях березня відбуваються доволі часто тому не варто хвилюватись.

"Не турбуйтеся через сніг і холодну погоду, все це - короткочасно. Тим більше, що в 20-х числах березня частенько трапляються якісь снігові події", - написала Наталя Діденко.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Крім того вона розповіла, що ще у четвер, 28 березня холодне повітря продовжить домінувати над теплив. йближчої ночі очікується 0 ...- 5 градусів, а вдень максимально +4 ... + 9 градусів, на заході +6 ... + 11 градусів. У південній частині країни в четвер збережеться ймовірність незначних опадів у вигляді мокрого снігу. Лише Одеська область втримається від вологої погоди.

"З п'ятниці почне теплішати і вже в суботу і в день виборів, 31 березня, в Україні буде відмінна погода - сонячна і тепла. Чи не підводите атмосферу, вийдіть з дому, помилуйтеся навесні", - написала Наталя Діденко.

Раніше ми повідомляли, що у середу, 27 березня в Україні похолоднішає ще сильніше. Синоптики попередили про сильні вітри по всій території країни і мокрий сніг з дощем. Сонячна і суха погода буде лише в Західній Україні.

Температура повітря вдень в Україні в середньому становитиме +3+6 градусів. У східних і південно-східних областях буде тепліше– +5+11 градусів. Хоча мокрий сніг туди не дійде, дощ все одно "вмиє" цю частину України.

Погода в Києві в середу буде дуже вітряна, очікуються мокрий сніг з дощем. Температура повітря становитиме +4+5 градусів. Проте цей день буде одним з останніх в столиці, коли там така негода вируватиме.

"З четверга погода почне вирівнюватися і вже на кінець тижня засяє в Україні сонцем, синім небом, і тепла погода нарешті підфарбує в нормальні кольори наші посинілі від холоду носи і щоки", - Наталка Діденко.

Нагадаємо, парламент скасував перехід на літній час.

Як повідомляв "Знай.ua", жорстоке прощання зими українці запам'ятають надовго, без снігу не обійдеться.

Також "Знай.ua" писав, що тепло підфарбує посинілі від холоду носи.

Порошенко втрачав території і розвинув корупцію. Руслан Бортник про вибори 2019