На вихідних погода потішить українців теплом та гарною погодою, принаймні піти та проголосувати українцям стихія не завадить.

Про це повідомили співробітники Укргідрометцентру.

Синоптики попередили, що у четвер, 28 березня, в Україні буде холодно, в нічні години очікується до 1 градуса морозу, вдень буде не вище 9 градусів тепла, ближче до вечора четверга опади підуть з України, але при цьому погода буде хмарною.


29 березня, в останній робочий день, у східних областях очікуються дощі, на решті території буде сухо. У нічні години очікується легкий мінус, а вдень температура почне підвищуватися майже у всіх регіонах. У центральних, західних і південних вдень повітря прогріватиметься до 10 градусів тепла. В північних і східних регіонах буде від 5 до 8 градусів тепла. 30 березня, в суботу, опади припиняться, вдень буде вже до 13 градусів тепла, на півдні, в центрі і на заході, але на сході і на півночі збережеться прохолодна погода.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще


31 березня, в неділю, в Україну прийде справжня весна. Ні в одному з регіонів синоптики не прогнозують опади. У більшості областей у неділю очікується малохмарна погода. При цьому в північних і східних областях нарешті потеплішає і синоптики прогнозують до 10-13 градусів зі знаком плюс.

Нагадаємо, в ніч на 31 березня в Україні традиційно перейдуть на літній час, тобто о 3 годині ночі потрібно перевести годинники на одну годину вперед.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, що погода влаштує українцям у квітні.

Також Знай.ua писав про те, що українцям розповіли, як перейти на літній час без стресу для організму.