Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в четвер 28 березня.

Не засмучуйтесь від снігу та холодної погоди, все це - короткочасно. Тим паче, що в околицях 20-тих чисел березня частенько трапляються якісь снігові події) І щоб вам було веселіше грітися, на фото - карта прогнозу температури повітря на вихідний, на неділю

За прогнозом Наталки в ці дні стане тепліше і на багато. Температура підвищиться до +12…+18 градусів, а сонце теж повернеться разом з потеплінням. Але поки радіти все ж рано, тому що в четвер поки домінує холодне повітря. Цієї ночі температура знизиться ще сильніше, очікується від 0 до 5 градусів морозу. А вдень лише від +4 до +9 градусів, правда на Заході від +6 до +11 градусів.

Найбільша ймовірність опадів у вигляді мокрого снігу саме на Півдні. Хоча в Одеську область волога погода обійде. Можливі несильні дощі ще на Заході, але в більшості областей у четвер буде сухо.

В Києві хоч і без опадів, але холодно. Температура вночі опуститися до 0…-3 градусів морозу, а вдень за рахунок сонця стане трохи тепліше – від +5 до +8 градусів.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Наталка розповіла, коли нарешті почне теплішати. І за її прогнозом потепління прийде в п'ятницю, а в суботу вже буде відмінна сонячна і тепла погода. Тому народний синоптик радить у ці дні вийти з дому і помилуватися весною.

Леонід Горбань теж говорив про погоду в березні і квітні. Але за його словами, в кінці місяця стане тепліше, а справжня весна настане лише з 5-6 квітня.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +8…+10, вночі -1…-3

Львів – вдень +7…+9, вночі -1…-3

Івано-Франківськ – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Тернопіль – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Чернівці – вдень +5…+7, вночі -1…-3

Хмельницький – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Луцьк – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Рівне – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Житомир – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Вінниця – вдень +5…+7, вночі -2…-4

Одеса – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Миколаїв – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Херсон – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Сімферополь – вдень +6…+8, вночі -1…+1

Кропивницький – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Чернігів – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Черкаси – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Суми – вдень +5…+7, вночі -1…-3

Полтава – вдень +5…+7, вночі -1…-3

Дніпро – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Запоріжжя – вдень +6…+8, вночі 0…+2

Донецьк – вдень +5…+7, вночі 0…+2

Луганськ – вдень +5…+7, вночі 0…+2

Харків – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Київ – вдень +6…+8, вночі -1…-3

Знай.ua повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.ua повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, якою буде погода в день виборів президента. Весна змусить українців вийти і проголосувати.

Також портал Знай.ua писав, весна 2019 року обіцяє бути пізньою і контрастною. У першій половині українцям буде по-зимовому холодно, а в другій - по-літньому спекотно.