У Чернігові - траур. Сотні людей прийшли до Катерининської церкви, щоб помолитися і проводити в останню дорогу старшого сержанта, начальника групи взводу, охорони та патрульно-постової служби Чернігівського відділу Миколу Денисова. Трагічна смерть сержанта настала 22 березня під час командирвки у військову комендатуру міста Костянтинівка Донецької області. З самого початку війни він був на фронті - захищав Україну. Обороняв Дебальцеве, за що був нагороджений орденом мужності II ступеня.

Зі сльозами на очах близькі в останній раз дякували Героєві за його подвиги і мужність. Громадськість заспівала гімн України на честь воїна.

Йому було тільки 28, але він встиг побачити війну в обличчя. Записався добровольцем пішов воювати в складі тринадцятого батальйону територіальної оборони. Побратими кажуть, він був відважним воїном.

Це вже шістдесята втрата для тринадцятого батальйону.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Голова ГО "Спілка 13 батальйон" Ігор Бизган каже: "Микола Денисов зарекомендував себе совестным воїном, який був прикладом для бійців в плані сміливості. Він був першим серед бійців, який проявив відвагу при першому обстріл нашого батальйону в населеному пункті Іллінка"

Нагадаємо, за що ви воюєте? Порошенко такий же олігарх, як і Янукович - Український військовий розповів про події в Донецькому аеропорту.

Як повідомляв портал "Знай.uа": за час військових дій на Донбасі після укладання другого Мінського угоди втрати серед українських вояків складають понад тисячі солдатів.

Також "Знай.uа" писав, що на полігоні в Житомирській області десантники протестували і провели стрілецькі випробування на міцність українського бронеавтомобіля "Козак-2".

Дивіться також: навіщо Путіну Крим-Пальчевський