Багато хто з нас грішить прийомом енергетичних напоїв. Особливо коли напружений графік змушує триматися весь час в тонусі і не залишає права на відпочинок. Але, правда, іноді краще відмовитися від чергових "надважливих" завдань і, нарешті, відпочити, прогулятися на свіжому повітрі, висипатися, провести день у тиші, словом - набиратися енергії з природних джерел, ніж пити енергетики. Про шкоду енергетиків розповів вчитель Ден Роялс з Австралії. Він випивав по п'ять-шість банок енергетичних напоїв в день і ледь не позбувся язика. Хімія, яка міститься у шкідливому напої і цукор (58%) буквально роз'їли його плоть. А щоб не бути голослівним, вчитель опублікував жахливе фото.

Як пише газета Metro, Ден показав у соцмережі свій "спалений" енергетиками язик і закликав користувачів бути обережними. Сам він, побоюючись втратити мови, намагається позбутися від своєї звички.

"Хто п'є енергетичні напої? Хто залежний від них? Можливо, тепер ви передумаєте… Подивіться на фото. Ось що ця погань зробила з язиком. А уявіть, що вони роблять з вашими нутрощами", написав австралієць Роялс, нині проживає в Азії.

"Просто щоб було всім зрозуміло: я дбаю про здоров'я ротової порожнини, але це все від напоїв. Я курю, але куріння не до цього ніякого відношення", додав він.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": студент випивав по 6 банок енергетика Monster Energy кожен день, але його мати забила тривогу, тільки коли з зубами сталася справжня катастрофа.

Неймовірна тяга до енергетичних напоїв почалася у вересні 2017 року і для того, щоб перебувати в тонусі і працювати над проектами, Пайнер випивав до 45 банок шипучки на тиждень. Наслідки надмірного вживання енергетиків заявили про себе через сім місяців: коли хлопець спробував вкусити яблуко, зламав кілька зубів.

Раніше "Знай.uа" писав, що однокурсник завів знайомого в дивну кімнату-вівтар: ви повинні це побачити, я всім показую.

Нагадаємо, раніше ми писали, що студент прийшов на заняття з немовлям, але професор не розгубився: я потримаю, а ти пиши.